Vis dėlto norėdamas pailsėti nuo karų, infliacijų, Putino ir kitų liurbių šįkart pagalvojau, kad viena kita pikantiška istorija visai sueitų. Juolab, kad ir Kalėdos – džiaugsmo metas artėja.

Mano pusbrolis, žinoma, iškart rado laiko susitikti. Ir kodėl galėtų nerasti? Nei šeimos, nei nesantuokinių vaikų jis neturi, tad visas laikas yra jo. Ir žinant jo pomėgį man nuolat sukelti pavydą, jis iš principo tokių susitikimų negalėtų praleisti. Šįkart jis papasakojo, kas jam nutiko su bičiuliu keliaujant po Slovėniją ir Kroatiją. Pasižiūrėkime kartu.

Tiesa, aš būčiau ne aš, jei iškart mesčiausi prie esmės. O ne. Kaip mano vienas pažįstamas mokytojas pasakytų – privalau išdėstyti temą, tad pirmiausia susipažinkime su šalimis, kuriose mano patvirkęs pusbrolis ieškojo nuotykių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)