Išties, pagalvojau, dabartiniais laikais, kai visų mintis yra sukaustęs karas, linksmos istorijos yra kiek prislopintos. Bet žmonės gyventi juk nenustojo. Gal išties verta pasidomėti tuo pusbroliu, pagalvojau, ir surinkau jo numerį. Juk atsimenate mano pusbrolį? Tai vyrukas, kuris į savo kelionių programą stengdavosi įtraukti ir intymius malonumus su vietinėmis moterimis. Ne visada jam šypsojosi laimė, bet periodiškai kažkas pavykdavo. Manau, pamenate jo nuotykius iš Vokietijos, Ukrainos, Latvijos ir kitų šalių?

Pasirodo, jog paskutinius du metus jis turėjo šiokius tokius santykius. Tačiau pasibaigus pandemijai jis suprato, jog rimtiems santykiams nėra subrendęs, tad atsilaisvino ir grįžo prie senų įpročių. Dabar vėl esu atviras nuotykiams, aiškino man pusbrolis. Be to, sakė jis, praėjusią vasarą jau įvyko šis tas įdomaus. Štai istorija.

Ji įvyko kaimyninėje Latvijoje. Pasiėmęs į kompaniją draugą, pusbrolis nusprendė nuvykti pasižmonėti į antrąjį pagal dydį Latvijos miestą Daugpilį. Kodėl ten? Nes dar nebuvo buvęs ir norėjo pažiūrėti kas tai per miestas.

O miestas tai yra savotiškas. Pats jame neseniai buvau lankęsis, tad prieš pereinant prie pusbrolio išdaigų, susipažinkime su Daugpiliu. Kaip sako nuvalkiota patarlė – pirmiau darbas, paskui pramogos.
Pamenate, praeitą savaitę rašiau apie Estijos miestą Narvą, kurio daugiau nei devyni iš dešimties gyventojų yra rusai? Tai štai Daugpilis Latvijoje yra Estijos Narvos atitikmuo.

Iš kur jis toks atsirado? Kaip jau ir sakiau, tai yra antras pagal dydį Latvijos miestas, Latgalos regiono sostinė. Be to, jis kadaise buvo mūsų – prieš daugiau nei du šimtus metų jis priklausė Lietuvos ir Lenkijos valstybei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)