Išragavę skaniausius itališkus patiekalus ir aplankę filmo „Krikštatėvis“ filmavimo vietas, jiedu patraukė į netoliese esančią salą, pažėrusią pikantiškų atradimų.

Nuvykusi į nedidelę salą prie Taorminos, pora įsitikino, kad ramybės čia nebus – saloje šmirinėja daugybė turistų. Ieškodami atokesnės vietelės Saulius ir Gabrielė užklydo į netipišką barą, kuris anot jų, Lietuvoje, ko gero, būtų uždraustas.

„Į tokį barą kai kam būtų gėda įeiti. Jame viskas sukasi apie vyrišką pasididžiavimą: nuo taurelės iki grindų plytelės – vien vyriški pasididžiavimai. Meniu forma, patiekalų ir gėrimų pavadinimai, baro dekoracijos – viskas primena pasiutusio mergvakario vietą“, – pasakoja Saulius.

Kad ir kaip pikantiškai viskas atrodo, baras „Turrisi“ nėra vulgarus – jis turi ilgametę istoriją. 1947 metais atidarytas baras savo įvaizdį perdavė iš kartos į kartą. Vyriškos genitalijos čia simbolizuoja vaisingumą, laisvę, gyvenimą – tai, apie ką kalbėjo dar senovės graikai.

Kaip atrodo šis baras pamatysite trečioje laidos „Du dydžiai po Siciliją“ dalyje.

Du dydžiai po Siciliją. Kaip atrodo baras, kuriame viskas susiję su vyrišku pasididžiavimu?
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)