Su pavasariu atgimsta ir kelionių troškulys. Praeitame savo tekste rašiau, kad dėl baisių įvykių Lietuvos pašonėje, man tas troškulys šiemet nėra toks didelis. Tačiau taip pat išsakiau prielaidą, jog galbūt, kelionės padėtų šiek tiek atskiesti tą sunkumo jausmą, kuris jau daugiau nei mėnesį yra užpildęs mūsų kasdienybę. Tada bandžiau papasakoti apie savo kelionę į Egiptą, tačiau bepasakojant kalba vėl pasisuko apie karą ir apie tai kaip jis paveikė šios lietuvių pamėgtos šalies kurortus.

Šįkart jau tikrai nustumkime karo temą nors trumpam į šoną, ir pažiūrėkime kur galėtume patogiai ir nebrangiai nuvykti ilgesniam pavasario savaitgaliui. Pasidairęs į šio pavasario skrydžių iš Lietuvos žemėlapį, jame pamačiau šalį, kuri prieš dešimtmetį buvo labai populiari lietuvių tarpe. Atsimenu, jog nuskristi į tą šalį buvo garbės reikalas. Tačiau kiek vėliau kalbos apie ją nutilo ir net aš pats ją pamiršau. Tai taip iki šiol ir nesuprantu, ar visa Lietuva mūsų minimoje šalyje jau yra apsilankiusi, ar dėl kažkokių kitų priežasčių nuslopo susidomėjimas ja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją