Tada, pasakodamas apie Rytų Timorą, skundžiausi nežinomu kelionių apžvalgininku, kuris savo apžvalgose rašė, jog ta šalis yra rojus. Suklaidinti to apgaviko, keliaudami į Rytų Timorą tikėjomės rojaus, tačiau radome nuvargusią, šiukšliną, skurdžią ir neišsivysčiusią šalį. Tada maniau, kad arba tas apžvalgininkas, lankydamasis Rytų Timore, buvo neaiškaus proto, arba apskritai jame nesilankė, o savo apžvalgas nusirašė iš panašaus durniaus. Nutariau, kad jį reiktų priverstinai ištremti į Rytų Timorą neribotam laikui. 

Tai buvo pirmas toks atvejis per visas mūsų keliones, kai realiai planavome išvykti iš šalies anksčiau, nei buvome suplanavę. Tokios galimybės iškart neatsirado, o vėliau apsipratome ir atbuvome visą suplanuotą laiką. 

Įtarimas, kad informacija apie puikias aptarnavimo paslaugas, pilnas kavines ir šurmuliuojančią sostinę, gali būti netiksli, kilo jau nusileidus Dilio oro uoste. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją