Gerų naujienų susijusių su Lenkijos pasiekiamumu yra ir daugiau ir jos yra aktualioms tiems, kam tas traukinys nė motais. Viena tokių, kad lenkai atidarė magistralės ruožą nuo Lietuvos sienos iki Suvalkų. Tai yra maždaug 25 kilometrų ruožas, kurį vairuotojai, ypač „Biedronkos“ mylėtojai, galės įveikti greitai ir kokybiškai. Gėris tuo nesibaigia, nes lenkai ir toliau sparčiai verčia Via Balticą į dviejų juostų magistralę ir per artimiausius trejus metus ketina tokią nutiesti iki pat Varšuvos. Įsivaizduojate kaip tada bus greita ir patogu nuvairuoti iki Lenkijos sostinės? Aišku, tam dar prireiks tokios smulkmenėlės kaip magistralinio kelio nutiesimas nuo Marijampolės iki Lenkijos sienos, bet, manau, su tuo Lietuva susitvarkys.

Prieš kelias dienas pasirodė informacija, kad net 90 proc. Lietuvos gyventojų Lenkiją vertina palankiai arba greičiau palankiai. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)