Ji rašė: „Jokiu būdu nieko nedėkite į kišenę lėktuvo sėdynės atloše. Šiukšles iš tų kišenių išima, bet jų niekada nevalo. Kokių tik daiktų nesu iš ten išėmusi: nešvarių servetėlių, privemtų maišelių, kelnaičių, kojinių, nukirptų rankų ir kojų pirštų nagų, kramtomosios gumos, apkramtytų saldumynų, obuolių graužtukų ir kt... Žmonės dažnai susirango, o kišenę sukiša pėdas. O kito skrydžio metu jūs dedate į tas kišenes išmaniuosius telefonus, kompiuterius, planšetinius kompiuterius.“

Patarimas aiškus – nieko nedėti į kišenes lėktuvo sėdynių atlošuose ir net nevartyti iš tų kišenių išimtų žurnalų.

Stiuardesė priminė, kad būtina turėti antibakterinių servetėlių, rankų dezinfekavimo skysčio ir apsišvarinti aplink savo sėdynę.

„Jeigu skrendate netoli, būtinai pasiimkite antibakterinių servetėlių ar rankų dezinfekavimo skysčio. Dažnai lėktuvo įgula surenka keleivių šiukšles, sulanksto diržus, įdeda į kišenes žurnalus ir jau laukia naujų keleivių. Daugybę kartų esu aiškinusi žmonėms, kad negražu kitų atžvilgiu keisti savo kūdikiui sauskelnes ant atlenkiamo padėklo arba ant sėdynės. Jei norite nusnūsti, nesiremkite į lėktuvo langą – tai viena nešvariausių vietų lėktuve.“

Pasakojama, kad ir gėrimai bei maistas lėktuve patiekiami toli gražu ne pačiomis higieniškiausiomis sąlygomis. Kitas faktas – ant savarankiškos patikros aparatų yra daugiau bakterijų, nei ant klozeto sėdynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)