Norėdami išsiaiškinti, kiek vestuvės kainuoja skirtingose šalyse, The Knot, WeddingWire ir Bodas.net internetinių puslapių atstovai sujungė savo jėgas ir apklausė 20 000 porų iš 14 skirtingų šalių.

Išnagrinėjus visus duomenis paaiškėjo, kad tarp pasirinktų šalių brangiausiai vestuvės kainuoja Jungtinėse Amerikos Valstijose, pigiausiai - Pietų Amerikoje. Peru, Čilėje ir Kolumbijoje jaunieji iš savo kišenės apmoka maždaug 55 proc. vestuvių išlaidų, o likusią vestuvių šventei skirtą sumą skolinasi. Kitose šalyse, ypatingai Europoje, didžiąją dalį vestuvių išlaidų įprastai padengia jaunųjų tėvai.

Rengiant vestuves Ispanijoje, didžioji išlaidų dalis skiriama jaunųjų aprangai, fotografams ir muzikantams. Prancūzijoje kur kas didesnė reikšmė teikiama vaišėms - būtent maistui vestuvių metu prancūzai išleidžia daugiausiai pinigų. O štai Argentinoje svarbiausiu ir brangiausiu vestuvių akcentu tampa vestuviniai žiedai.

Vestuvių kainos
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)