Šventinės nuotaikos neaplenkia ir autobusų, kurie pastaruoju metu tampa pirmąja mobilia stotele, keliaujant link pagrindinės šventės vietos. Atsiųstame pranešime keleivių vežėjo „Kautra“ atstovas Mindaugas Sakalauskas pasakoja, kad kiekvienais metais atėjus kalėdinių renginių laikotarpiui, autobusuose galima išvysti ne tik moksleivių, keliaujančių į teatrus, bet ir didžiųjų Lietuvos įmonių kolektyvų, pasiruošusių smagiai sutikti savo šventes.

„Daugelis žmonių nori išvengti papildomų rūpesčių – keliauti pavieniui iki šventės vietos. Verčiau jau nuo pirmų šventinio vakaro akimirkų pasimėgauti buvimu kartu. Autobuso privalumas tas, kad prieš lipant tereikia suskaičiuoti, ar visi jau atvyko, ir smagiai išriedėti kelionės tikslo link“, – pasakojo pašnekovas, pridurdamas, kad į renginių vietas keliaujama tiek mažais mikroautobusais, tiek dviaukštėmis transporto priemonėmis.

Tam, kad kelionė neprailgtų ir taptų įsimintina, vežėjo atstovas dalijasi patirtimi apie įdomiausias kalėdinių vakarėlių pramogas, vykstančias kelionės autobusu metu.

Karaokės vakarėlis šventę baigia su griausmu

Autobusuose įrengti televizoriai, garso technika, mikrofonai, todėl tereikia pasirūpinti dainų žodžiais – ir karaokės vakarėliui jau pasiruošta. Dainos kelionės metu sukurs būsimo vakarėlio nuotaiką ar vainikuos šventę kelionės atgal metu.

Kelionė autobusu

„Karaokės vakarėlis dažniausiai įsisiūbuoja kelionės namo metu. Tuomet kolektyvas po pagrindinės programos jau būna pasisėmęs šventinės nuotaikos ir telieka kelionę užbaigti su griausmu“, – pasakojo M. Sakalauskas.

Apdovanojimuose apsilanko ir Kalėdų Senelis

Šventiniu laikotarpiu daugelis kolektyvų organizuoja apdovanojimus labiausiai nusipelniusiems nariams. Šią programos dalį galima atlikti ir kelionės metu. Tokia veikla ir netradicinis vietos apdovanojimams parinkimas sukurs išties pakilią nuotaiką.

„Ši tradicija labiausiai paplitusi tarp didelių įmonių kolektyvų. Kelionės metu būna apdovanojami geriausi įvairių skyrių nariai ir visiems teikiamos kalėdinės dovanos. Pasitaiko atvejų, kai autobusą aplanko ir pats Kalėdų Senelis“, – įspūdžiais dalijosi M. Sakalauskas, pridurdamas, kad visada būna smagu girdėti autobusą užliejančią plojimų bangą.

Pakeliui į šventę pristatomi įmonės rezultatai

Kelionėje link šventinio vakarėlio vietos galima vesti ir oficialiąją renginio dalį. Jos metu galima aptarti metinius įmonės veiklos rezultatus ir gaires ateinančiam laikotarpiui. Kelionėje pristačius oficialiąją dalį ir aptarus tolimesnius planus, pagrindinėje renginio vietoje galima nedelsiant pradėti šventinę programą.

Kelionė autobusu

Autobusai virsta kompiuterinių žaidimų salonais

Autobusai aprūpinti bevieliu internetu, todėl kelionės metu galima organizuoti ir kompiuterinių žaidimų programą.

„Teko rūpintis vienos Kauno aukštųjų technologijų įmonės vežimu į šventę pajūryje. Šios kelionės metu autobusas tapo viena didele kompiuterine. Kiekvienas kolektyvas švenčia savaip ir sugalvoja netikėčiausių idėjų savo šventinei nuotaikai sukurti“, – patirtimi dalijosi M. Sakalauskas.

Žaidžia šaradas

Paklaustas, kokių dar užsiėmimų galima sugalvoti, pašnekovas pateikė idėją, kad galima organizuoti ir jau visiems gerai žinomus žaidimus, tokius kaip šarados.

Šio žaidimo tikslas – atspėti vaidinamą žodį ar frazę. Tas, kuris atspėja žodį, traukia kortelę su kitu žodžiu ir bando jį pavaizduoti. Palengvinimui galima iš karto susitarti, kokia bus spėlionių tematika. Vaidinti gali ne tik atspėjusysis, bet ir renginio vedėjas, o kolektyvui teliks patogiai įsitaisius spėlioti ir rinkti taškus.

„Tai tik keletas idėjų, ką galima nuveikti kelionės autobusu metu. Kiekvienas kolektyvas, įmonė turi pačių netikėčiausių sumanymų, kuriuos, kartu pasitarę, galime įgyvendinti“, – pasakojo M. Sakalauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt