Lėktuvui pradedant leistis, komanda žiūri, kad niekas nevaikščiotų po lėktuvo saloną.

Todėl pirmiausia užsidega ženklas „prisisekite saugos diržus“, o tada, kad ir kaip norėtųsi, negalima eiti į tualetą. Rekomenduojama nueiti į tualetą anksčiau – likus 35–40 min. iki nusileidimo.

Galima orientuotis pagal nusileidimo laiką, tiesa, kartais jis nesutampa su realiu laiku – kartais lėktuvas užtrunka, kartais atskrenda greičiau. Taigi personalas pataria stebėti ir lėktuvo greitį. Vos pajusite (tiksliau – išgirsite pagal pasikeitusį lėktuvo variklių garsą), kad lėktuvas pradeda leistis, metas veikti.
Jei laiku apsilankysite tualete, vėliau neteks skubėti ar, tikrinant asmens dokumentus, stovėti eilėje išpūstomis akimis.

Jeigu jaučiate, kad galite ilgiau užtrukti tualete, rinkitės kitą laiką. Pasak stiuardesių, keleiviai suskumba į tualetą, vos užgesta užrašas „prisisekite saugos diržus“, ir ima nešioti gėrimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)