Patyrusio keliautojo, „TikToko“ vartotojo @Elyukaa filmuotas reportažas iš oro uosto sulaukė didžiulio susidomėjimo. Videoreportaže matyti, kaip eilėje prieš saugumo patikrą sustoję žmonės laiko rankose įlaipinimo korteles ir asmens dokumentus. Šioje oro uosto zonoje tvyro nerimas – ar rankinis bagažas neviršys leistinų matavimų, ar nebus sunkesnis ir neteks už jį papildomai mokėti.

Tik vienas brandesnio amžiaus vyriškis yra visiškai ramus, kadangi sugalvojo gudrybę, kaip įsinešti dvigubai daugiau rankinio bagažo. Jis nufilmavo, kaip eina prie patikrą atliekančio oro uosto darbuotojo su rankinio bagažo krepšiu dešinėje rankoje.

Jo dokumentus tikrinantis oro uosto darbuotojas nemato, kad vyriškiui ant nugaros, po žydru džemperiu yra dar vienas bagažo vienetas – kuprinė.

Ši gudrybė patiko „TikToko“ vartotojams.


„Man jau patinka šitas vyras, nereikia nė susipažinti“, – rašė viena vartotoja. Kitas žmogus komentavo: „Kaip sumanu, nė nepamačiau kuprinės.“

Kiti pasakojo apie savo pačių išbandytus būdus įsinešti į lėktuvo saloną daugiau bagažo.

„Aš prisirišau kuprinę prie pilvo, kad atrodyčiau kaip nėščia“, – papasakojo viena moteris.

Kita vartotoja rašė: „Kartą apsimečiau, kad mano senelė jau įlipo į lėktuvą, o aš nešu jos rankinį bagažą. Net suvaidinau, kad jai skambinu.“

Populiarios aviabendrovės, kaip antai, TUI, „easyJet“, „Ryanair“ ir „British Airways“ turi savas rankinio bagažo taisykles – vienos leidžia įsinešti du rankinio bagažo vienetus, kitos – vieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)