Comparethemarket.com išanalizavo intravertams labiausiai tinkančias kelionių kryptis. Buvo vertinami tokie kriterijai, kaip gyventojų skaičius ir tankis, nedidelių viešbučių ir svečių namų kiekis, parkų kiekis ir vidutinė patiekalo kaina maitinimo įstaigose.

Štai penkios intravertams rekomenduojamos kryptys:

Rusija

Ko gero nenuostabu, kad pirmoje sąrašo vietoje atsidūrė didžiausia šalis pasaulyje, kurioje plyti didžiulės erdvės, o gyventojų tankis mažas. Keliautojai gali mėgautis erdve, o miestuose susipažinti su turtinga šios šalies istorija ir kultūra.

Taip pat intravertams paranku tai, kad 66 proc. viešbučių klasifikuojami kaip nedideli „B&B“ arba svečių namai, kuriuose užtikrinamas privatumas ir po ilgos kelionės galima pabūti vienumoje.

Maskva

Kanada

Kanada garsėja didžiuliais tyrais – viename kvadratiniame kilometre čia gyvena tik keturi žmonės. Tai reiškia, kad nebus sunku pabėgti nuo pasaulio ir rasti sau vietą. Be to, vietos gyvenojai yra labai draugiški – reiškia, net ir intravertas Kanadoje turi galimybę susirasti draugų.

Vinipegas, Kanada

Argentina

Argentina yra tobula kelionių kryptis gamtos mylėtojams – čia daugiau nei 258 nacionaliniai parkai ir gamtos rezervatai, įskaitant naujausią – Iberos nacionalinį parką. Argentinoje įdomios veiklos ras visi – ir kultūros mylėtojai, kurie gali apsistoti Buenos Airėse, ir gamtos mylėtojai, kurie gali klajoti Patagonijos platybėse. Nenuostabu, kad „Lonely Planet“ Argentiną įvardijo kaip vieną iš geriausių 2019 m. krypčių.

Buenos airių provincija, Argentina

Australija

Australija stereotipiškai asocijuojasi su paplūdimių vakarėliais ir banglentininkų mokyklomis, bet šalis tokia didelė ir įvairi, kad ir intravertas ras vietų, kuriose jausis komfortiškai. Jei vombatų ir kengūrų kompanija jums patinka labiau nei žmonių, Australijoje tikrai rasite ką aplankyti. Šioje šalyje yra 192 nacionaliniai parkai ir beveik 60 proc. šalies viešbučių klasifikuojami kaip nedideli „B&B“ ar svečių namai – viešnagė juose ne tik jauki, bet ir prieinama.

Australija

Suomija

Suomija yra dar viena šalis, garsėjanti unikalia gamta. Čia didžiulis nacionalinių parkų tinklas, su aiškiai pažymėtais maršrutais.

Suomijoje verta apsilankyti visais metų laikais – nors žiemą čia dienos trumpos, užtat vaizdai ir įspūdžiai nepakartojami, o vasarą galima visokeriopai mėgautis gamta, kurios šalyje netrūksta.

Suomija

Išvardytosios šalys, greičiausiai, suteiks intravertams daugiausiai įkvėpimo. O jei jas jau aplankėte arba jei tiesiog jaučiate, kad norite kažur kitur, štai penkios likusios į dešimtuką įtrauktos šalys: Naujoji Zelandija, Norvegija, Islandija, Bolivija ir Namibija.

Labiausiai intravertams tinkančias šalis Comparethemarket.com nustatė pagal tokius kriterijus, kaip gyventojų skaičius, nedidelių viešbučių ar svečių namų skaičius, parkų kiekis ir patiekalo kaina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)