EarthPix

Šioje paskyroje rasite gausybę kadrų iš kelionių po visą pasaulį. Čia rasite nuostabių snieguotų kalnų, neįtikėtinų paplūdimių, įspūdingų šventyklų bei gražiausių miestų nuotraukų, kaipmat sužadinančių Jūsų norą keliauti. 


Secrets of Lake Powell 🛶 Photo by @travisburkephotography

A post shared by 🌎 EarthPix 🌎 (@earthpix) on Jul 6, 2018 at 6:06pm PDT

Loic Lagarde


37-erių tinklaraštininkas iš Bretanės Loic Lagarde – profesionalus fotografas, pasamdytas garsiosios Airbnb kompanijos. Kone visos jo paskyroje publikuotos nuotraukos – neįtikėtinai šviesių atspalvių ir surinktos iš tolimiausių pasaulio kampelių – nuo Paryžiaus iki Patagonijos.


Beautiful Destinations

Sutrumpintai „BD“ vadinama paskyra jau turi daugiau nei 11 mln. sekėjų Instagram’e. Ir ji to visiškai verta – neįtikėtini kadrai iš viso pasaulio ir originalūs prierašai po nuotraukomis buvo Beautiful Destinations raktas į sėkmę. Čia rasite įvairių – tiek architektūros, tiek gamtos, tiek aprangos, tiek maisto nuotraukų.


Do You Travel

Jack Morris'as, Do You Travel savininkas – išvaizdus jaunuolis, keliaujantis aplink visą žemės rutulį. Labiausiai mėgstantis fotografuotis su gyvūnais, Jack'as užkariavo kone 3 mln. gerbėjų simpatijas. Artimiausiu metu išvysime jo šedevrus iš Balio, kuriame šiuo metu menininkas ir yra įsikūręs.

Moments in the Philippines 🍃

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Mar 1, 2018 at 6:39am PST

Kellyalack


Amerikietės Kelly Lack Instagram’e sulaukia vis daugiau lankytojų ne tik dėl išties gražių nuotraukų, bet ir dėl spalvinio jų suderinimo. Jos paskyroje dominuoja balta spalva arba jos detalės. Peržiūrint visas nuotraukas į akis krinta ir dailus jų išdėliojimas.


Taramilktea

Australų ir azijiečių kilmės tinklaraštininkė priverčia kone kiekvieną, užmetusį akį į jos paskyrą, trokšti atostogų. Modelis savo Instagram’o paskyrą nušviečia savo šypsena ir neįtikėtinais vaizdais iš visų pasaulio vietovių – nuo Kinijos iki Suomijos bei pavydėtinais drabužių deriniais.


Find Us Lost

Amerikiečių pora Jacobas ir Selena, keliaujanti aplink pasaulį, paliko gimtuosius namus ir įsikūrė Europoje. Tačiau kelionių jie neatsižadėjo, o Instagram;o paskyroje nuolat publikuoja gražiausius vaizdus iš aplankomų pasaulio kampelių ir, rodos, nežada sustoti.


The Pretty Cities

The Pretty Cities galima pavadinti šedevru. Tobulai suderintos, be galo mielos miestų bei kaimelių nuotraukos patraukia kiekvieno akį. Šią paskyrą galima apibrėžti trimis žodžiais – žavu, jauku, įspūdinga. Jos savininkė airė Siobhan Ferguson sukūrė mažą virtualų rojų kiekvieno akiai.


Serenity 🌿🍸🍴 📷 @sophia.gb

A post shared by Pretty Cities of Instagram (@theprettycities) on May 31, 2018 at 9:37am PDT

The Low Traveler

Nuo pat vaikystės britė Carolina mėgo tvarką ir tobulumą. Dievino ji ir keliones. Tad šias abi aistras ji kuo puikiausiai suderino dailindama savo šaltų spalvų Instagram’o paskyrą, pilną nuotraukų iš naujausių savo kelionių. Ypatingą vietą savo nuotraukoms mergina skiria kavai ir knygoms.


Jack Harding

Šis fotografas specializuojasi gamtos fotografijose. Norėdamas pasauliui parodyti mūsų žemei suteiktą grožį, Jack'as daug keliauja, o savo nuotraukų nepamiršta publikuoti Instagram’e.

The winner of the #MavicPro is @maxime_gobet! Congratulations sir.

A post shared by Jack Harding (@jackharding) on Jun 24, 2018 at 9:19am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)