Nuodėmingas Dubajus ir merginos, kurios tas nuodėmes kursto. Reikia palaukti, kol sutems, nes šviesiu paros metu apie tai kalbėti negalima. Apie tai Dubajuje iš vis kalbėti nederėtų. Čia, kaip sakoma, visi žino, kas čia vyksta, bet apsimeta, kad nieko nemato

„Pirmiausia turėčiau informuoti tuos, kurie Dubajuje dar nesilankė – alkoholio čia taip paprastai nenusipirksi. Musulmoniškas kraštas vis gi. Licencijas juo prekiauti gauna tik tie restoranai ir barai, kurie veikia viešbučiuose, todėl baisieji svaigalai esą skirti tik turistams. Taip pat yra viena nedidelė gatvelė tarp verslo centrų, kurioje galima įsigyti. Kitur nepilsto nei alaus, nei vyno, neplaka kokteilių, todėl visi, kas nori išgerti – važiuoja į viešbučius. Kas taupesni – į paprastesnius, o kas pinigų stygiumi nesiskundžia – į pačius geriausius“, – laidoje „Orijaus kelionės“ pasakoja žurnalistas.

Orijus Gasanovas apsilankė viename prabangiausių Dubajaus barų, kuriame linksminasi tik labai turtingi asmenys. Tai vieta, kur bet kas panorėjęs nepapuola.

„Penkių žvaigždučių viešbutis, kaip gerbiamas dizaineris Juozas Statkevičius pasakytų – tikras liuksas. Viešbutis priklauso tarptautiniam, visoje planetoje gerbiamam tinklui, kurį labai myli visokios žvaigždės. Visi šie gražūs žodeliai ne tam, kad jūs priviliočiau, o tam, kad suprastumėte, kodėl čia mėgsta rinktis medžiotojos. Taip vadinu išdykėles, kurios į Dubajų atvyksta už paskutinius pinigus ir visą čia praleistą laiką skiria turtingo vyro paieškoms“, – intriguoja Orijus ir neslepia, kad prostitucija užsiimančių moterų Dubajaus baruose matė tikrai daug.

Kai barmenas Orijui pasiūlė lėtai apsidairyti bare, iš pradžių lietuvis nieko keisto nepastebėjo, bet tada jis liepė pakartoti apžiūrą ir atkreipti dėmesį į merginas.

„Štai ten, man sako barmenas, stovi Lena, tūkstantis eurų už valandą. O štai ten stovi Marina, šiek tiek pigesnė. Ten, už vyrų slepiasi Olesia, ji visiška profesionalė, todėl bus brangi. Kaip tikras profesionalas apie visas tas paneles man ėmė pasakoti Arvydas“, – stebėjosi Orijus, bet džiaugėsi sutikęs Dubajuje dirbantį lietuvį. Arvydas keliauja po pasaulį ir dirba penkių žvaigždučių viešbučiuose. Vyras juokauja, kad yra prostitučių draugas, nes kaip ir jos į Dubajų atvyko iš rytinės Europos pusės, todėl merginos jį laiko artimu ir išsipasakoja jam savo nuodėmes.

Viešbučių barai yra šitų merginų darbo vieta. Jos per ilgą laiką išsirenka pačius geriausius taškus, kur vyrai kimba geriausiai ir ten lankosi dažniausiai.

Kad galėtų darbuotis tokiuose aukšto lygio baruose – merginos turi atitikti visus čia keliamus reikalavimus. Pirmiausia jos turi gražiai apsirengti, skaniai kvepėti ir labai svarbu – laikytis gerų manierų. Ir tai dar ne viskas.

Laidoje iš arti pamatysite, kaip atrodo naktinis turtuolių gyvenimas Dubajuje ir kaip populiariausiame bare elgiasi ilgakojės gražuolės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)