„Visuomet ieškome būdų, kaip praturtinti vartotojų patirtį tiek kelionės metu, tiek naudojantis mūsų interneto puslapiu, ir šis naujas paieškos įrankis padės keleiviams lengviau apsispręsti, kur šiuo metu leidžiama keliauti ir kur ne, – teigia Zsuzsa Poos, „Wizz Air“ vyriausioji klientų ir rinkodaros vadovė. – Tikime, kad kelionių planavimo žemėlapis palengvins klientų kelionių rūpesčius šiuo neramiu metu, nes naudodamiesi juo galės sekti naujausią kelionių informaciją ir atrasti naujų ir įdomių vietų „Wizz Air“ tinkle.“

Bendrovės kelionių planavimo žemėlapis veikia su spalvų reikšmių sistema. Norėdami pasinaudoti žemėlapiu keleiviai turi paspausti ant juos dominančio išvykimo oro uosto ir tuomet pasirinkti iš visų galimų lokacijų bendrovės tinkle. Šalys ir oro uostai pažymėti atitinkamomis spalvomis pagal tai, kokie ribojimai juose taikomi: žalia spalva reiškia, kad nėra jokių apribojimų patekti į šalį oro transportu, geltona reiškia, kad taikomi daliniai apribojimai (bandymas / karantinas / gyvenamoji vieta) norint patekti į šalį oru, raudona spalva reiškia, kad į šias šalis draudžiama arba iš dalies draudžiama patekti oro transportu.

Norėdami sužinoti daugiau apie kelionių ribojimus keleiviai gali spustelėti ant konkrečių maršrutų ir patekti į pasirinktos šalies kelionių informacijos puslapius, kuriuose pateikiamos nuorodos į vietos valdžios interneto svetaines, naudingus kelionių puslapius ir į visas privalomas užpildyti formas prieš atvykstant. Kelionių planavimo žemėlapis atnaujinamas kasdien 18.00 val. Vidurio Europos laiku.

„Wizz Air“ taip pat primena keleiviams apie „Wizz Flex“ paslaugą, kuri pasikeitus aplinkybėms, norimai kelionės datai ar kelionės tikslui, leidžia iš naujo pateikti užsakymą į bet kurį kitą pasirinktą bendrovės skrydį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt