Italijoje veikiantys viešbučiai – „Hotel Santa Caterina“, „Le Sirenuse“, „Il San Pietro di Positano“ ir „Palazzo Avino“ – siūlo po 10 dovanų kuponų (iš viso 40) dviejų dienų trukmės viešnagei populiariojoje pakrantėje apartamentuose su vaizdu į jūrą, prabangiomis paslaugomis ir pietumis restorane „Don Alfonso 1890“. Tikslas – surinkti 200 tūkst. eurų „Together“, COVID-19 vakcinos tyrimams.

Elektroniniais kuponais galima bus pasinaudoti per dvejus metus nuo datos, kai atitinkamas viešbutis po karantino atvers duris svečiams, jie galios vienam arba dviem žmonėms.

Norint gauti dovanų kuponą, reikia paaukoti 5 tūkst. eurų Neapolyje „Fondazione Melanoma Onlus“ „Pascale Foundation’“ vykdomiems tyrimams. Čia profesorius Paolo Ascierto vadovauja komandai, kuriančiai vakciną nuo COVID-19.

Susidomėjusieji pasiūlymu turėtų tiesiogiai susisiekti su pasirinktu viešbučiu ir pasiteirauti, ar dar liko elektroninių dovanų kuponų, ir tik tada pervesti lėšas „Pascale Foundation“.

Kai fondas gaus mokėjimą, jo kopija bus nusiųsta viešbučiui, ir tada jau galima rezervuoti dovanų kuponus.

Kiekvienas iš šioje akcijoje dalyvaujančių viešbučių yra savaip nuostabus ir nepakartojamas: „Hotel Santa Caterina“ yra devyniolikto amžiaus vila, įsikūrusi ant uolos, joje įsikūręs ir „Michelin“ žvaigždėmis pažymėtas restoranas. Iš viešbučio „Le Sirenuse“ atsiveria kone gražiausi Pozitano vaizdai, nuo kurių neatsilieka stulbinantis viešbučio interjeras.

„Il San Pietro di Positano“ siūlo pagyventi kaip vietiniams, be to, tai vienintelis viešbutis šiose vietovėse, turintis privatų paplūdimį, o „Palazzo Avino“ yra rožinė dvyliktame amžiuje statyta vila su vaizdu į raibuliuojančią jūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)