Šią galimybę suteikia Vilniuje duris atvėręs socialinių tinklų nuomonės formuotojams įrengtas loftas, kurio steigėjai taip pat pasirūpins atvykusiųjų pramogomis, leisiančiomis pažinti Lietuvą bei čia patirtais įspūdžiais dalintis su savo sekėjais ir gerbėjais visame pasaulyje, skelbiama pranešime spaudai.

„Mano gyvenimo tikslas – skatinti žmones būti smalsiais, o niekas labiau nežadina smalsumo nei kelionės. Būtent siekdamas įkvėpti žmones domėtis, atrasti ir pažinti, pats nuolatos keliauju ir savo įspūdžiais dalinuosi socialiniuose tinkluose. Kuo daugiau bendraminčių prisijungs prie šios misijos, kuo daugiau iniciatyvų bus skirta šiam tikslui – tuo daugiau žmonių atras keliavimo džiaugsmą. Vilniuje socialinių tinklų nuomonės lyderiams įrengtas loftas – viena jų“, – sako šiuo metu po Indiją keliaujantis Jokūbas Laukaitis.

Į šią šalį lietuvis išvyko iš karto po žiemos švenčių, praleistų Lietuvoje.

„Nors Lietuvoje šiuo metu praleidžiu labai nedaug laiko, savo šalį labai myliu bei didžiuojuosi, kad joje gimiau ir užaugau. Noriu, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie mūsų įspūdingą istoriją, nerealią gamtą ir nuostabius žmones. Tai kitas mano tikslas, kurio galiu siekti prisijungdamas prie projekto ir kviesdamas keliautojus iš viso pasaulio atvykti ir pažinti mano gimtą šalį“, – sako lietuvis. Savo naujausiame siužete, kviesdamas atvykti į Lietuvą, jis taip pat užsimena apie vietas, kurias rekomenduoja aplankyti ir kurias pristatė jį išgarsinusiame „Youtube“ vaizdo klipe: Trakų pilį, Kryžių kalną, Nidos kopas, Vilniaus senamiestį.

„Vienas žaviausių dalykų Lietuvoje yra poilsis tradicinėje sodyboje ant ežero kranto, kur pusryčiams valgai juodą duoną su šviežiu karvės pieno sūriu ir medumi bei geri žolelių arbatą, šeštą ryto šoki į ežerą pasimaudyti, o vakarais sėdi pirtyje ir mėgaujiesi gyvenimu. Tai rekomenduočiau patirti kiekvienam, atvykstančiam į Lietuvą“, – sako šiais metais jau 5000 km motociklu Indijoje nuvažiavęs Jokūbas.

Jis prisipažįsta, jog jį patį labiausiai vilioja viskas, kas ekstremalu, pavyzdžiui, šuoliai parašiutu, pasivažinėjimas keturračiais.

Šios ir daugelis kitų pramogų bus nemokamai pasiūlytos iš įvairių šalių į „Tinggly Blogger House“ šiais metais atvyksiantiems socialinių tinklų nuomonės lyderiams. Registruojantis jų prašoma nurodyti tinkamas kelionių datas bei plėtojamas socialinių tinklų paskyras. Remiantis jose pateikiamu turiniu, taip pat – tiesiogiai bendraudami su norą atvykti į Vilnių išreiškusiais tinklaraštininkais, „Youtube“ ir kitų socialinių tinklų turinio kūrėjais, jiems skirto lofto Vilniuje valdytojai parinks ir kvies nemokamai išbandyti įvairias pramogas.

Pramogaujant patirtais įspūdžiais lofte apsistoję svečiai galės patogiai dalintis su savo gerbėjais bei sekėjais visame pasaulyje. Atsižvelgiant į socialinių tinklų nuomonės formuotojų darbo ir gyvenimo būdo ypatumus, lofte įdiegtas greičiausias įmanomas internetas, sumontuota lengvai įrengiama foto siena bei vaizdo medžiagos kūrimui būtinas apšvietimas.

Vienu metu 60 kv. metrų lofte gali patogiai apsistoti du žmonės – čia įrengta erdvi svetainė su virtuve, vonios kambarys ir miegamoji zona antrame aukšte. Vasarą prie lofto, esančio netoli Neries pakrantės, bus įrengta ir nedidelė lauko terasa.

Jokūbo Laukaičio kvietimas atvykti į Lietuvą ir pasivaikščiojimas po tinklaraštininkams skirtą loftą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)