Tą patį galima pasakyti ir apie miegojimą lėktuve.

Socialiniame tinkle „Instagram“ paskyros „Passenger Shaming“ įkelta nuotrauka įrodo, kad kai kurie žmonės skrisdami nesigėdija ne tik nusiauti batus, bet, norėdami šiek tiek išsimiegoti, nesikuklina ir išsitiesti ant lėktuvo grindų.

Po liepos mėnesį įkelta nuotrauka parašyta: „KLAUSIMAS: Ar miegotumėte ant lėktuvo grindų? #pirmadienionuotaika (kita vertus, vaikinas atrodo tikras džentelmenas!)“



Nuotraukoje matomas (greičiausiai) vyras, išsitiesęs ant sėdynių eilės, ir šalia ant grindų gulinti (greičiausiai) moteris. Bent galime pasidžiaugti, kad niekas nebuvo atsigulęs tarp eilių.


Tačiau daugumos žmonių šis vaizdelis nepralinksmino. Atvirkščiai – daugelis miegančiais keleiviais tiesiog pasibjaurėjo. Lėktuvo grindys nėra pati švariausia vieta galvai padėti, turint omenyje, kad ten gali būti gausybė mikrobų, nes žmonės stato savo krepšius, asmeninius daiktus, ir, žinoma, kojas – tiek su batais, tiek be jų.

„Tik pagalvokite, kad ji veidu liečia grindis, kur žmonės stato kojas ir meta purvinas sauskelnes“, – pareiškė vienas komentatorius. „Aš ant grindų net nemėgstu neapsiavęs statyti kojų “, – pareiškė kitas.

Kiti bandė švelniai užstoti nepažįstamus keleivius.

Vienas komentatorius parašė: „Kraštutiniais atvejais reikia imtis kraštutinių priemonių. Niekad nesu miegojęs ant lėktuvo grindų, bet tikrai esu miegojęs ant grindų oro uoste.“

Dar kitas pareiškė: „Tikrai esu taip daręs... Tačiau buvau užsiklojęs apklotu. Labiausiai mane nustebino, kiek daug tame lėktuve vietos kojoms!“

Taigi galima padaryti išvadą, kad jei skrisdami nenorite matyti piktų keleivių žvilgsnių, geriau taip nemiegokite. Tačiau išsimiegoti lėktuve yra kitų būdų, pavyzdžiui, rasti gerą vietą ir įsigyti geros kokybės pagalvėlę sprandui atremti.




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)