Pats bokštas, galima sakyti, yra mūsų bokšto brolis, kadangi pastatytas pagal tą patį architektūrinį brėžinį kaip ir Vilniaus televizijos bokštas.
Ir net iš medžiagų, kurios buvo atvežtos Vilniaus televizijos bokštui, bet perleistos estams dėl 1980 metais Maskvoje vykusios Vasaros olimpiados buriavimo varžybų Taline.

Renovuotame televizijos bokšte koncentruojamasi į naujausias technologijas ir vaikų pomėgius: įrengti stebėjimo ekranai realiu laiku su automatiniu informacijos pateikimu apie stebimą teritoriją, elektroniniai orientaciniai bei edukaciniai žaidimai vaikams, 3D filmų salė, nano technologijos stiklas apžvalgos aikštelės grindyse, leidžiantis pasijusti ore.

Įrengtoje televizijos studijoje lankytojai gali pabūti žinių pranešėjais ir įrašytą naujieną iškart persiųsti visam pasauliui. Taip pat daug dėmesio skirta restorano meniu gražioje ir įspūdingoje aplinkoje – 170 metrų aukštyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją