Mičigane įsikūrusi Kelle Arvay, tinklalapio „Little Vintage Trailer“ įkūrėja, apie stilingą stovyklavimą žino viską. Jos tinklalapis skirtas vintažiniams kemperiams, o jų savininkai bei besidomintieji savo mažųjų namų dekoravimu čia susibūrę į savotišką bendruomenę.

„Vintažiniai kemperiai skleidžia savitą žavesį ir nostalgiją - to negalima patirti su naujaisiais“, - sako Arvay, kuri pati yra laiminga dviejų vintažinių kemperių savininkė. Ir nors Arvay dievina visokių rūšių vintažinius kemperius, vis dėlto jos mėgstamiausi - mažesni nei šešiolikos pėdų.

„Mažesni kemperiai tokie žavūs“, - sako Arvay. „Taip pat man patinka, kaip gamintojai rūpestingai apgalvojo jų interjerą. Viskas be galo patogu ir kompaktiška. Čia yra viskas, ko tik gali prireikti, tik mažesniu dydžiu.“

Ir nors turint vaikų važiuoti stovyklauti su kemperiu gali atrodyti be galo rizikinga užduotis, Arvay užtikrina, kad vaikams tai gali būti nepamirštamas nuotykis.

„Manau, dauguma kemperių pritaikyti vaikams“, - sako Arvay. „Mano jaunėliui ketveri metai. Jis miega antro aukšto gulte virš mūsų lovos ir mano, kad tai šauniausias dalykas pasaulyje.“

Prasidėjus vasarai ir geriems orams, Arvay tikisi iškeliauti su savo vintažiniu kemperiu ir pastovyklauti aplink Mičigano ežerą ir Hocking Hills Ohajuje. Tačiau ji pabrėžia, kad svarbu tinkamai pasiruošti.

„Vanduo - pikčiausias kemperio priešas“, - sako Arvay. „Svarbu užtikrinti, kad visi tarpai yra tinkamai sutvirtinti. Kai nenaudoju, savo kemperį laikau dengtame garaže.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)