Nėra sudėtinga atspėti, kad čia maistas ant lankytojų stalų nuleidžiamas amerikietiškais kalniukais. Adrenalino kiekį kraujyje didinančiam parkui tokia užkandinė neabejotinai tinka kuo puikiausiai.
Įėjus į šį restoraną darbuotojas jus palydės prie staliuko ir paaiškins, kaip naudotis maisto užsakymo sistema, o maistas ant jūsų stalo keliaus 8 metrų bėgiais.

Tiesa, kadangi vienu maisto pateikimo atrakcionu dalinsitės su dar trimis staliukais, kažin ar jums pavyks atspėti, kuriame bėgiais besileidžiančiame inde yra būtent jūsų užsakytas maistas.
Kai tik indas su maistu nusileidžia, jis automatiškai patenka ant didelio besisukančio užsakymų stalo. Ant maisto indo nurodomas staliuko numeris, taigi kai atkeliauja užsakymas su jūsų staliuko numeriu, paprasčiausiai pasukate staliuką į save ir paimate maistą.

Kad sudedamosios dalys neištikštų ir neiškristų, maistas tiekiamas uždaruose induose, o gėrimai – buteliukuose. Karšti gėrimai, pavyzdžiui, kava ir arbata tiekiami įprastiniu būdu – juos atneša padavėjai.

Šio restorano koncepcija išskirtinė, tačiau čia užkąsti atėję lankytojai mato reguliariais intervalais ore skraidantį maistą, o tai kartais gali šiek tiek trikdyti. Ant dviejų greito maisto restorano sienų rodomas trumpametražis filmas apie tikrus „Alton Tower“ atrakciono parko amerikietiškus kalnelius įspūdžius dar labiau sustiprina.

Amerikietiškų kalnelių restoranas atrakcionų parko lankytojų laukia nuo 11 iki 17 val., o šiame restorane pavakarieniauti pageidaujantys žmonės laukiami 18-22 val.

„Mus pribloškė susidomėjimas restoranu dar iki jo atidarymo gegužės 13 d.“, - teigė restorano virtuvės šefas Danas Wilbrahamas.
„Painus kilpų tinklas ir bėgių spiralės – tai neįtikėtinas reginys, todėl manome, kad naujas restoranas pats savaimė jau prilygsta atrakcionui“, - neabejojo jis.

Tikimasi, kad šis restoranas padės pritraukti į atrakcionų parką daugiau lankytojų, kurių srautas sumažėjo po praėjusiais metais įvykusios atrakciono „The Smiler“ avarijos. Tą kartą nukentėjo penki asmenys, o dviem iš jų teko amputuoti kojas.