„Miray International“ paskelbė, kad ruošiasi 3 metų trukmės kruizui „Life at Sea Cruises“. Pasak bendrovės atstovo spaudai, kruizo metu svečiai galės patogiai gyventi jaukiose kajutėse, mėgautis „viskas įskaičiuota“ paketu (maitinimas, pramogos plaukimo metu, įvairūs užsiėmimai, medicininės paslaugos, apsilankymai sporto salėje, belaidis internetas, naudojimasis biurų pastatais ir verslo centru, vaikų darželis ir kita) ir tuo pat metu tęsti darbą bei pažinti pasaulį, rašo cruiseindustrynews.com.

Oficialiai kruizas prasidės paėmus visus keleivius iš Stambulo, Barselonos ir Majamio.

Visas maršrutas apima apsilankymus 375 vietose 135 šalyse. Per 3 metus truksiantį kruizą laivas 6 kartus kirs ekvatorių, aplankys visus žemynus ir 13 pasaulio stebuklų. Numatoma, kad kiekvienoje sustojimo vietoje jis praleis 2-3 naktis. Keleiviai pamatys įdomiausias Pietų Amerikos, Antarktidos, Europos, Karibų jūros, Rytų Azijos ir Pietų Ramiojo vandenyno vietas.

Kambarių kainos prasideda nuo 29 999 JAV dolerių per metus, taip pat siūlomos lanksčios apmokėjimo galimybės – nuo 2499 JAV dolerių per mėnesį. Kaip teigiama kruizinių laivų bendrovės interneto svetainėje, „Life at Sea Cruises“ siūlo keleiviams galimybę išpildyti visus savo norus ir laive jaustis kaip namie.

Iš viso galima rezervuoti 400 kajučių, kuriose galės apsistoti 1074 keleiviai. „Virtual Insides“ kajučių plotas prasideda nuo 39,6 m2, o „Oceanview Suites“ su balkonu – nuo 80 m2.


Laive keleiviai galės išsinuomoti nuolatines biuro patalpas ir naudotis mokesčių lengvatomis gyvendami ir dirbdami jūroje.

Kelionę planuojama pradėti 2023 m. lapkričio 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)