„Ryanair“ atsisako skrydžio keitimo mokesčio klientams, norintiems pakeisti savo kelionių planus dėl dabartinio „Covid-19“ protrūkio.

Ši tvarka taikoma visoms esamoms ir naujoms rezervacijoms.
 Nors klientams vis tiek reikės sumokėti kainos skirtumą keičiant skrydį, bendrovė mano, kad panaikinus keitimo mokestį bus daugiau lankstumo.


Tai netaikoma klientams, kurių skrydžiai atšaukti, nes jiems turi teisę susigrąžinti pinigus arba nemokamai rinktis kitą alternatyvų „Ryanair“ skrydį.

Norėdami apsilankyti, apsilankykite ryanair.com skiltyje „Tvarkyti užsakymą“.

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ keleiviams taip pat leidžia pasikeisti skrydžių bilietų datą nemokamai. Šis pasiūlymas galioja rezervacijoms, atliktoms tarp kovo 10 d. ir kovo 31 dienos. Kelionė data gali būti keičiama į ne vėlesnę nei 2020 m. gruodžio 31 dieną. Laiką galima keisti tik vieną kartą.

Skrydžio laikas turi būti pakeistas iki pirminės išvykimo datos. Jei pradinis bilieto kainos pasiūlymas nebegalioja, reikės sumokėti atitinkamą kainos skirtumą. Rezervacijos kilmė ir atvykimo vieta turi likti ta pati, kaip ir originaliame biliete.

Be to, visoms esamoms rezervacijoms, padarytoms kovo 9 d., su kelionių datomis iki 2020 m. kovo 31 d., „AirBaltic“ taip pat siūlo galimybę nemokamai pakeisti kelionės datą į naują, bet ne vėlesnę nei gruodžio 31 diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)