Vienai dienai populiariame Vilniaus prekybos centre įsitaisę kelionių agentūros pardavėjų kėdėse, Darjušas ir Kšištofas tapo tikrais profesionalais – dalijosi laisvalaikio patarimais, padėjo išsirinkti tinkamiausią atostogų planą ir kvietė skristi į populiariausius Turkijos ir Egipto kurortus, rašoma pranešime spaudai.

„Iki piramidžių nuo šio viešbučio traukiniu 6-ios valandos, o su kupranugariu – dar ilgiau“. „Jūs per atostogas labiau mėgstate ramiai pailsėti ar labiau su nuotykiais, paišdykauti?“ – nuotaikingame video klipe juokaudami savo žinias demonstravo ir atostogoms lankytojus nuteikinėjo tarptautinio kelionių organizatoriaus „Kidy Tour“ ambasadoriai.

„Pasirodo, broliai – apsigimę pardavėjai. Jie moka užkalbinti žmones, prikaustyti dėmesį ir užburti gera nuotaika. Laisvu nuo klientų metu patys vaikščiojo po prekybos centrą, kvietė užeiti ir daugiau sužinoti apie tikras atostogas. Iš lankytojų atsiliepimų sprendžiame, kad akcija pavyko“, – taip apie brolių pardavimo įgūdžius atsiliepė „Kidy Tour“ vadovas Gvidas Aukštuolis.

Darjušui ir Kšištofui pirma darbo diena klientų aptarnavimo srityje buvo kupina išbandymų. Dar einant iki darbo vietos lankytojai stabdė brolius prašydami asmenukių, o atsisėdus prie pardavėjų stalo laukė pagrindinis iššūkis – įkalbėti žmones pirkti keliones.

Ne vienas lankytojas, pamatęs „LavTwins“ prekybos vietoje, iš pradžių sutrikdavo iš nuostabos ir tik broliams pakvietus prisėsti suprasdavo, jog tai – ne pokštas. Visgi dvyniams pavyko pasiekti tikslą – per kelias darbo valandas jie prikalbino net tris poras keliautojų praleisti savo pavasario atostogas Egipte.

„Ši akcija – mūsų bendradarbiavimo su broliais startas ir aiški žinutė mūsų klientams – visi mūsų darbuotojai kaip ir broliai yra tikri šeimos žmonės, kalbantys paprasta, visiems suprantama kalba ir vertinantys kokybiškas atostogas – ar tai būtų pramoginė kelionė, ar poilsis su šeima atokiame užkampyje – visi norime pailsėti normaliai. Būtent tokie žmonės gali geriausiai susitapatinti su klientu ir padėti suplanuoti tobulas atostogas“, – apie akciją atsiliepė G. Aukštuolis.

Praėjusią savaitę kelionių organizatorius paskelbė pasirašęs su broliais Lavrinovičiais kelionių ambasadorių sutartį. Bendradarbiavimo metu numatytos kelionės, pramoginės akcijos, šmaikščios kurortų apžvalgos ir daugybė kitų akcijų, o pirmasis brolių nuotykis buvo išbandyti kelionių agentų profesiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)