Vietas šiam skrydžiui galima rezervuoti bendrovės interneto svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 9,99 Eur*, įskaitant rankinį bagažą, kurio matmenys neviršija 40 x 30 x 20 cm.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti dar vieną unikalią kryptį, jungiančią Lietuvą su nuostabiuoju Eilatu Izraelyje“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.

Eilatas, esantis Izraelio pietuose, prie Raudonosios jūros, yra garsus Izraelio kurortas, vadinamas Raudonosios jūros perlu arba Izraelio deimantu. Miestas mėgstamas turistų dėl vandens pramogų – nardymo, kaitavimo, burlenčių sporto ir pasiplaukiojimo su delfinais Delfinų rife.

„Tikime, kad Eilatas, vienas populiariausių Raudonosios jūros šiaurės kurortų, pritrauks vis daugiau turistų, keliaujančių per Vilniaus oro uostą. Šis nuostabus saulėtas Izraelio miestas bus populiarus tarp Lietuvos keleivių“, – sako Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

Vienas karščiausių Izraelio miestų Eilatas itin populiarus žiemos sezoną, kai vidutinė temperatūra yra 21 laipsniai šilumos. Miestas tinkamas pasivaikščiojimas kalnuose. Jis taip pat žavi smėlingais paplūdimiais, dykumomis ir oazėmis. Nuostabus koralų rifas, šilta saulė ir įspūdinga gamta padeda atsipalaiduoti ir išlikti geros nuotaikos net ir žiemos sezoną. Be to, Eilatas yra geografiškai patogioje vietoje – keliaujant aplink šalį nesunkiai galima pasiekti Tel Avivą, Jeruzalę ir Negyvosios jūros pakrantę.

Be naujos krypties, bendrovė taip pat vykdo skrydžius iš Vilniaus oro uosto ir Rygos oro uosto į Tel Avivą Izraelyje.

Taip pat „Wizz Air“ jau greitai pradės skrydžius dar dviem naujomis kryptimis – nuo lapkričio 23 d. iš Vilniaus į Londono Sautendo oro uostą, o nuo 2020 m. kovo 30 d. į Zaporožę Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)