Pasiimkite tinkamus drabužius

Jei vykstate į paplūdimį, daug laiko ketinate praleisti gamtoje ar žinote, kad daug vaikščiosite lauke, nereikia prisikrauti šventinių drabužių. Kas kita, jei vykstate į kelionę darbo reikalais ir žinote, kad teks eiti vakarieniauti į restoraną.

Batai ir kojinės

Jums patinka turimi batai, tačiau negalite visų susikrauti į kelionę. Pasiimkite vienus, su kuriais būtų patogu vaikščioti, o kitus dailesnius, kad galėtumėte pasipuošti, ir pakaks. Jei eisite į paplūdimį, galėsite vietoje nusipirkti gumines šlepetes. Neprisikraukite ir kojinių, juk vakare kojines galite išsiplauti ir pasidžiauti, o ryte apsimausite švarias.

Aksesuarai

Jei skrendate tik su rankiniu bagažu, turimus drabužius vilksitės ne kartą. Įvairiau atrodyti padės aksesuarai. Pasiimkite porą šalikėlių, įsidėkite apyrankių, auskarų, nepamirškite akių šešėlių. Kas kartą atrodysite šiek tiek kitaip, net ir vilkėdama tuos pačius drabužius.

Paskaitykite oro prognozes

Visame pasaulyje oras skirtingas, tad paskaitykite, kokį orą prognozuoja ten, kur vyksite. Neimkite nereikalingų daiktų. Jei vykstate į kraštus, kur dieną karšta, o vakarais vėsu, įsidėkite ir plonesnių, ir šiltesnių drabužių. Pravers susagstomas nertinis – jį galima atsisegti, susisegti, po juo galima apsivilkti storesnę, plonesnę palaidinę, žodžiu, jis kelionėje nepamainomas.

Keliaukite su rankiniu bagažu

Jei norite keliauti patogiai, neapsikraudami, nebijoti prarasti bagažo, apsiribokite rankiniu bagažu. Tada įsidėsite tik būtinai reikalingų daiktų ir pamatysite, kaip tai lavina kūrybiškumą ir išradingumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją