Prienų rajono meras Vytas Bujanauskas ir kiti savivaldybės atstovai taip lengvai pašto karietų nepaleido – jų ekipažui suorganizuota visos dienos ekskursija po Prienų kraštą. Žygio dalyviai aplankė Prienų socialinių paslaugų centrą, Kalendorių muziejų, „Tony Bet“ krepšinio areną, Stakliškių šakočių kepyklą ir „Stakliškių midaus“ gamyklą.

Vakare Veiveriuose surengtos dar vienos žygeivių sutiktuvės su vaišėmis, šokiais ir dainomis nuo folkloro iki džiazo bei sunkiojo roko. Visus žygio dalyvius nustebino pasimatyti su „paštininkų komanda“ atvykęs jau lankytos Karmėlavos klebonas kunigas Virginijus Veprauskas. Ryte kunigas pats atvežė į Veiverius arklių gardus.

Veiverių bendruomenė ir seniūnas Vaclovas Ramanauskas pasirūpino, kad svečiams netrūktų linksmybių, vaišių ir dėmesio. Svečiai taip susibičiuliavo su veiveriškiais, kad vakarėliui baigiantis juos buvo sunku išplėšti iš šokių aikštelės ir grąžinti į autobusą.

Ankstų penktadienio rytą Kalvarijos link pajudėjusias karietas Veiveriuose vėl apsupo miestelio bendruomenė. Svečiai išlydėti į tolimą kelią su lauktuvėmis. Įdienojus karietas svetingai sutiko Skriaudžiuose bei Sasnavoje. Kol žirgų kanopos kaukšėjo keliu, Pociūnų aeroklubo pilotas Vygantas Birbalas iš Pociūnų oro uosto pakėlė žygio videoperatorių ir fotografus paskraidyti virš karietos.

Popiet karietos stabtelėjo Marijampolės aikštėje, kur žygio dalyvius pasitiko Marijampolės gyventojai ir miesto meras Vidmantas Bazys. Žygeiviai perdavė marijampoliečiams siuntinius iš kitų savivaldybių ir jau lankytų miestų. Kaip įprasta, paštininkų bagažas ženkliai papilnėjo.

Saulei leidžiantis karietų ekipažas atriedėjo į Kalvariją - paskutiniąją stotelę Lietuvos teritorijoje. Šia proga miesto parke surengta spalvinga šventė. Karietas pasveikino Kalvarijos meras Valdas Aleknavičius, miesto teatro trupė, muzikantai ir šokėjai. Atidavę paskutinius siuntinius lietuviams, toliau karietos gabena krovinį į Lenkiją.