Jackas (26) ir Lauren (24) būtent taip ir užsidirba – keliauja, kelia savo nuotraukas į Instagramą ir už vieną reklaminę nuotrauką nuostabiame kelionių fone gauna 9000 dolerių. O ir susipažino jie ne kur nors kavinėje ar draugų vakarėlyje, o būtent keliaudami. Abu lankėsi Fidžyje ir jau po kelių kartu praleistų vakarų suprato, kad būti dviese geriau, nei atskirai. Jacko Instagram paskyrą gali sekti ČIA, Lauren paskyrą rasi ČIA

Sharing is caring 🦒

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Nov 13, 2017 at 3:55am PST

Pagrindiniai Jacko ir Lauren klientai - kelionių organizatoriai ar žinomi drabužių bei aksesuarų gamintojai, savo siūlomas prekes ar paslaugas siejantys su prabangiu gyvenimo būdu, kokį savo nuotraukomis ir bando perteikti Jackas ir Lauren. Pora tikina, kad sutinka reklamuoti tik tai, kas jiems patiems patinka. Turime sutikti, kad nuotraukos tikrai įspūdingos ir, greičiausiai, vertos kiekvieno užsakovų sumokamo dolerio.

Ice fredddoooo espresso pls 👅❄️

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Nov 10, 2017 at 10:27am PST

That time we hung out up above Jaipur 🕌

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Dec 6, 2017 at 5:53am PST

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt