Kol kas Australijos gyventojams skrydžiai į užsienį yra uždaryti, tad naujoji paslauga yra vienos dienos turas po šalį. Į turo kainą įskaičiuotas skraidymas virš teritorijos mažame aukštyje, nusileidimas viename iš miestų ir pramoginė programa, rašo CNN.

„Paslaptingų skrydžių“ lėktuvai išskris iš Brisbeno, Sidnėjaus, Melburno. Ekskursijų datos jau žinomos – kovo 27 d., Balandžio 18 d., Gegužės 1 d. Bilietai parduodami nuo kovo 4 d. Kiekvienam skrydžiui bus skirta 120 vietų. Keleiviai į paskirtą vietą nuskris maždaug per dvi valandas. Keliautojai nežinos, kur skrenda, tačiau galės stebėti skrydį ekranuose, kurie įrengti sėdynių atlošuose.

Aviakompanija taip pat pasakė, kas laukia turistų atvykus. Pavyzdžiui, jei lėktuvas nusileis Brisbene, keliautojai gali mėgautis svetingumu, vietiniais vynais ir maistu. Pietūs paplūdimyje bus siūlomi Sidnėjuje, o lauke – Melburne.

Skrydis verslo klase kainuos apie 1220 dolerių, o ekonomine – 577 dolerių.

„Qantas“ atstovai tarptautinius skrydžius planuoja atstatyti iki 2021 metų spalio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)