Kas prikausto prie ekranų?

O. Gasanovo nuomone, televizijoje žiūrovams įdomiausios gyvenimo būdo laidos itin įtraukia, leidžia atsipalaiduoti, trumpam pabėgti nuo kasdienybės, todėl ir jis pats renkasi kurti tokį turinį, kuris ne tik prikaustytų žiūrovus prie ekranų, bet ir leistų pamiršti dienos rūpesčius.

Naujų patirčių, skonių ir įkvėpimo kupiname jau trečiajame „Delfi TV“ sezone ir vėl išvysime O. Gasanovo vedamas laidas „Orijaus kelionės“ bei „Lietuviškos atostogos“.

„Džiaugiuosi, kad laidos yra žiūrimos ir žmonės mėgsta stebėti keliones, sužinoti daugiau bei patys atrasti vietas, kurias norėtų aplankyti. Pavyzdžiui, neseniai naujausiame „Orijaus kelionių“ epizode pasakojau apie sekso turizmą Bulgarijoje. Atsižvelgdamas į tai, jog sekso turizmas yra gal kiek neįprasta tema lietuviams, stengiuosi juos ir sudominti analizuodamas pačias įvairiausias temas.
Laida „Orijaus kelionės“ yra daugiau socialinė dokumentika, kurioje stengiuosi parodyti, kas vyksta skirtingose pasaulio šalyse. Visai kitokio pobūdžio yra kitas mano kuriamas projektas – „Lietuviškos atostogos“. Pastarojoje laidoje kartu su kolege Viktorija Vyšniauskaite – Cheri pasakojame apie tai, kokius užsienio kurortus dažniausiai renkasi lietuviai. Šią laidą stengiamės žiūrovams pateikti nuotaikingai, kokios ir turėtų būti tikros lietuvių atostogos“, – teigė O. Gasanovas.

Paklaustas apie žiūrovų lūkesčius ir klausimus kuriant laidas apie keliones, kai pasaulis dar tik pradeda keliauti po koronaviruso pandemijos, O. Gasanovas patikino, kad kurdamas naujas laidas stengsis atskleisti, kaip šiuo metu keliauja jau paskiepiję pasaulio gyventojai.

„Dabar žmonės gali keliauti daug laisviau, nes, kai tik atsirado galimybė skiepytis, nebėra tiek daug judėjimo tarp valstybių suvaržymų. Manau, jog pasaulis po truputį sugrįžta į savas vėžes, todėl kurdamas naujas laidas žiūrovams pateiksiu ir daugiu praktiškos informacijos apie keliones“.

Keliauti visą gyvenimą

Televizijos laidų vedėjas O. Gasanovas yra įsitikinęs, jog jei yra laikomasi visų virusui prevencinių rekomendacijų, keliauti yra saugu. „Aš pats keliauju nuo praėjusių metų birželio, kai tik prasidėjo skrydžiai. Tad tyrinėti pasaulį galima pakankamai saugiai, jei tik to norima“, – teigė keliautojas.

Žurnalistas atkreipė dėmesį, kad norintiems keliauti dabar yra būtina nuolatos domėtis, kaip kinta epidemiologinė situacija užsienyje. „Galbūt šalyje, į kurią vyksite, situacija vis prastėja, todėl tikėtina, jog galėsite spėti atvykti, tačiau išvykti bus pakankamai sudėtinga. Mano viena bičiulė, kuri skrido į Portugalijos miestą Porto ir nepaisė prastos epidemiologinės situacijos mieste, nebegalėjo išskristi atgal, nes Vokietijos avialinijos tiesiog staiga „Lufthansa“ atšaukė skrydžius, todėl sekti informaciją ir domėtis yra svarbu“.

Orijus Gasanovas

Patyręs keliautojas, paklaustas, ar galėtų dirbti nekeliaudamas, atsakė, jog tai būtų įmanoma, tačiau šiuo metu yra pakankamai daug galimybių visur nukeliauti, nuvykti, todėl reikia jas išnaudoti.

„Keliavimas – tokia neišsemiama tema. Juk galima būtų keliauti nuo pat gimimo iki mirties. Laikausi gyvenimo taisyklės kuo daugiau pamatyti bei sužinoti ir jau įgytomis žiniomis pasidalinti su kitais. Tad, kol man pačiam bus įdomu, iki tol ir bus kuriamos laidos“, – žadėjo O. Gasanovas.

Nuo rugsėjo 11 d. „Delfi TV” eteryje startavo naujas sezonas.

„Delfi TV” – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)