Kaip žinome, moterys Japonijoje gali pasinaudoti įvairiomis, dažnam europiečiui neįprastomis paslaugomis. Pavyzdžiui, išsinuomuoti vaikiną kelioms valandoms, per kurias jis išklausytų jos istorijas apie ne itin sėkmingą, streso kupiną darbo dieną, nušluostytų ašaras ir kartu pažiūrėtų įvairaus pobūdžio vaizdo medžiagą.

Nuo šiol viena bendrovė paskelbė dar vieną paslaugą, kurią gali pasinaudoti tiek vietinės gyventojos, tiek turistės. Paslaugos idėja – išsinuomuoti vaikiną, kuris naktį miegos kartu ir visada bus ją apkabinęs. Paslauga vadinasi Apkabinimo partneris.

Tiesa, vaikiną klientė gali išsirinkti bendrovės interneto svetainėje, matydama jų nuotraukas ir nurodytą amžių. Ji taip pat pasirenka, kiek valandų apkabinimo partneris praleis kartu su ja miegodamas vienoje lovoje. Pasak paslaugos sumanytojų, partneris apkabina klientę, gali paglostyti nugarą, tačiau tai neperžengia glamonių ribos.

Tokios paslaugos kaina priklauso nuo trukmės. Jei pageidaujama trumpo, dviejų valandų nusnaudimo kartu, tai kainuos 153 eurus, už 4 valandas teks pakloti daugiau – 325 eurus, daugiausiai kartu praleisti siūloma 16 valandų, sumokant 756 eurus.

Pasak bendrovės atstovų, didžioji dalis klienčių – tai 30-40 metų amžiaus moterys. Kartais pasitaiko ir vyresnių. Atvykę vaikinai patys pasirūpina savo pižama, tačiau, jei pageidauja klientė, gali vilkėti ir jų siūlomą apdarą nakvynei.
paslauga