Šri Lankos vyriausybė iš pradžių planavo suteikti nemokamas vizas 39-ioms šalims, vėliau išbraukė iš to sąrašo Indiją ir Kiniją (vėliau jas vis tik įtraukė į programą), rašoma leidinyje „Colombopage“.

Šalys, kurių turistams vizos į Šri Lanką bus nemokamos pusę metų: Austrija, Belgija, Bulgarija, Kambodža, Kroatija, Kipras, Čekija, Danija, Estija, Suomija, Prancūzija, Vokietija, Graikija, Vengrija, Airija, Italija, Latvija, Lietuva, Liuksemburgas, Malta, Nyderlandai, Lenkija, Portugalija, Rumunija, Slovakija, Slovėnija, Ispanija, Jungtinė Karalystė, JAV, Japonija, Australija, pietų Korėja, Kanada, Singapūras, Naujoji Zelandija, Malaizija, Tailandas ir Šveicarija.

Praėjusį trečiadienį šalies Turizmo ministerija įtraukė į nemokamų vizų bandomąjį projektą dar 10 šalių: Daniją, Švediją, Norvegiją, Suomiją, Islandiją, Filipinus, Rusija, Kiniją, Indiją ir Angliją.

Šalys, kurių turistams vizos į Šri Lanką bus nemokamos pusę metų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)