Kitą dieną jis išėjo pro duris ir nebegrįžo. Nuo to laiko mes visos trys labai laukiame atostogų. Nes tada grįš šeimininkas. Mes labai pavargome laukti tų atostogų. Nes laukti atostogų pats sunkiausias darbas.

Aš dirbu prie lango. Šeimininkė dirba prie kompiuterio. Aš dirbu žiūrėdama pro langą, kada grįš šeimininkas, o šeimininkė - žiūrėdama į kompiuterį. Pastebiu, kad šeimininkė pro kompiuterį irgi dažnai žiūri į langą.

Dažnai darbe pavargstu, padedu galvą ant palangės ir užmiegu. Ir šeimininkė kartais užmiega. Reiškia, ji dar labiau pavargsta, nes dirba dviejuose darbuose: prie lango ir prie kompiuterio. Tada aš slapta žvilgteliu į kompiuterį, ar mano šeimininkas neparašė, kad atvažiuos. Ne, neparašė.

Bet šiandien ekrane pamačiau, kad šeimininkė užmigo skaitydama Delfi. Dar pamačiau, kad ten, kur dirba mano šeimininkas, plauks laivas. O svarbiausia, kad tas laivas greit sugrįš.

Paimkite, prašau, mus su Juste į tą laivą, nes jis plaukia ten, kur mūsų šeimininkas. Mes jį ten būtinai surasime, iš po žemių iškasime ir parsiplukdysime namo atostogų. Nes tikros atostogos prasidės tik tada, kai vėl visi būsime kartu.

P.S. Ir dar ekrane pamačiau parūkytas dešreles už 3,99 (1,16). Jos kvepėjo atostogomis ir laime. Kaip man savo šeimininkui pasakyti, kad laimei ir atostogoms daug švediškų money money money nereikia?..

**************************

Ši istorija yra konkurso „Prasitęsk savo atostogas“ dalis. Kviečiame dalyvauti ir Jus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)