Draudikai pastebi, kad šiemet kelionių draudimo nuostolių augimas siekia net 300 proc., tačiau tai nereiškia, kad žmones dažniau ištinka sveikatos bėdos ar nelaimingi atsitikimai, tiesiog lietuviai vėl labai daug keliauja, o po pandemijos daugiau galvoja ir apie savo sveikatą, tad galbūt dažniau nusiperka medicininių išlaidų draudimą. „Pandemija išmokė atsargumo“, – sako draudimo bendrovės atstovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė. Tiesa, pastebi, kad lietuviai prieš keliones įvertina ne visas rizikas. Pavyzdžiui, nuostoliai praradus bagažą šiemet ypač sparčiai auga – tai rodo, kad chaoso oro uostuose tikrai nemažai, tačiau bagažo draudimas, anot ekspertės, vis dar menkai dominanti papildoma paslauga. Šiais metais ją įsigijo vos 3 proc. bendrovės klientų.

Šiame straipsnyje aptarsime pagrindinius klausimus – kokį draudimo paketą rinktis norint apsaugoti ne tik sveikatą, kokias rizikas reikėtų įvertinti renkantis ir ar pakanka turėti kredito kortelės draudimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją