Šių metų sausį Margot Arnus su vyru nusprendė balandžio mėnesį išvykti atostogų. Ilgai neatidėliojusi pora išsirinko atostogų paketą į Egipto kurortą Šarm el Šeichą ir už jį sumokėjo. Tačiau nepraėjus nė mėnesiui po kelionės pirkimo jos laukė nemaloni staigmena. Baltijos šalyse veikiantis kelionių organizatorius „Novaturas“ pranešė, kad dėl atšaukto skrydžio kelionės trukmė sutrumpės viena diena. Tuo pat metu įsigyto kelionių paketo kaina išliko tokia pati. „Esą iš pradžių kelionę pirkome už mažesnę kainą. Šiek tiek murmėjome, bet susitaikėme su situacija“, – sakė Margot.

Kovo antroje pusėje „Novaturas“ patvirtino, kad, nepaisant karo Ukrainoje, visi išvykimai bus vykdomi ir kainos nesikeis. Tačiau vos po dienos Margot gavo laišką, kuriame buvo rašoma, kad bendra kelionės paketo kaina padidės 70 eurų, t. y. 35 eurais vienam asmeniui. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)