Jau pusę amžiaus pagrindinę informaciją apie Europoje veikiančius kempingus ir jų siūlomas paslaugas teikianti organizacija į savo duomenų bazę yra įtraukusi beveik 10 tūkst. kempingo paslaugas siūlančių įstaigų – visos jos inspektuojamos kasmet ir pažymėtos „ACSI“ kokybės ženklu, kuris suteiktas ir Palangos kempingui.

Inspektoriai įvertino ne tik gerą naujojo kempingo lokaciją, bet ir šiuolaikiškos, kokybiškos infrastruktūros, paslaugų bei kainos santykį: nuošalioje Pajūrio regioninio parko teritorijoje įsikūręs Palangos kempingas – tikra tylos ir gryno pušynų oro oazė. Turtingas didžiulių atvirų erdvių, apsuptų medžių pavėsio.

Kempingo operatorių teigimu, naujojo Palangos kempingo paslaugų kainos, kurios šiuo metu yra vienos žemiausių Lietuvoje, nekis ir intensyviausiu vasaros sezono laikotarpiu. Mėgautis poilsiu suaugusiam asmeniui čia kainuoja 3 eurus per parą, vaikui – perpus mažiau. Palapinės vieta, priklausomai nuo joje apsistojusių žmonių skaičiaus, poilsiautojams atsieis 4-5 eurus, para namelyje ant ratų – 9 eurus.

Už 1 papildomą eurą stovyklautojai gali mėgautis dušu ar pasinaudoti savitarnos skalbykla. Keliaujantiems su šeimomis siūlomi specialūs paslaugų paketai: pavyzdžiui, penkios dienos kempinge su palapine 4 asmenų šeimai kainuos 60 eurų, su kemperiu – 80.

Šylant orams Palangos kempingas pildosi dar didesnį patogumą jo gyventojams suteiksiančiomis paslaugomis.

Kempinge įsikūrusiame mini bare-parduotuvėje stovyklautojai gali įsigyti kavos, gaiviųjų gėrimų ir kitų būtiniausių prekių, taip pat įrengta terasa. Netrukus kempinge startuos vasaros kino teatras, o dalintis savo perskaitytomis knygomis ir atrasti naujas kvies bibliotekėlė.

Daugiau pramogų pasiūlyta ir vaikams – greta smėlio žaidimų dėžių įrengti batutai, baseinas ir sėdmaišių pieva. Atnaujintos ir paplūdimio tinklinio, teniso bei krepšinio aikštelės. Kempingo svečiai kviečiami žaisti badmintoną, petankę, stalo futbolą ar mėgautis vandens malonumais vos už 300 metrų plytinčiame paplūdimyje.

Apsistojusieji kemperiuose bei palapinėse gali naudotis elektra, WiFi zona, sanitarinėmis higieninėmis ir maisto gaminimo patalpomis. Kempingo teritorija apšviesta, čia įrengtos pavėsinės su židiniu.

Iš viso Palangos kempingo teritorijoje įrengtos 58 vietos kemperiams ir visa jiems reikalinga infrastruktūra bei 59 vietos palapinėms bei atvykusiųjų automobiliams.