Naujienų portalo „Insider“ pakalbintas 27-erių metų Matthew Lepre nurodė, kad pasirinktam kandidatui bus sumokėtas dosnus 55 tūkst. dolerių (49,6 tūkst. eurų) atlygis. Verslininkas akcentavo, kad jį lydėsiantis fotografas laisvai galėtų būti ir jokios profesinės patirties neturintis asmuo.

Elektroninės komercijos mokymų programos „Ecom Warrior Academy“ sumanytojas patikino, kad viskas, ką privalo turėti pretendentas, – tai išmanusis telefonas. Visos kelionės ir apgyvendinimo išlaidos, pasak jo, bus apmokėtos. Vargu ar galima stebėtis, kad M. Lepre „Instagram“ paskyroje pasirodęs tokio turinio pasiūlymas kaipmat sulaukė tūkstančių komentarų.

Jei tai, ką žada milijonierius, jūsų dar nenustebino, žinokite, kad į pirmąją kelionę atrankos laimėtojas galės pasikviesti ir draugą, kuriam kelionei taip pat neteks išleisti nė cento.


Ko būtent ieško M. Lepre?

• Aistringo keliautojo, gebančio užfiksuoti tobulų kadrų.

• Žmogaus, mokančio naudotis „Instagram“ filtrais.

• Kūrybingo nuotykių ieškotojo.

• Mėgėjo keliauti ir tyrinėti.

Norint dalyvauti atrankoje, tereikia užsiprenumeruoti M. Lepre „YouTube“ puslapį ir užpildyti formą, kurioje kandidato prašoma paaiškinti, kodėl jis mano sugebėsiąs puikiai susidoroti su numatyta užduotimi.

Belieka užsiminti, kad gruodžio 20 d. pasirodė M. Lepre pranešimas apie daugiau nei 55 tūkst. asmenų, pareiškusių norą tapti kelionių fotografais.

Atrankos laimėtojas bus paskelbtas 2020 m. kovo 31 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)