Jei smalsu, kaip atrodo nuotraukos, akivaizdžiai paneigiančias principinę asmenukių koncepciją, tereikia apsilankyti menininkės „Instagram“ paskyroje – Stephanie Leigh priklausančiame STEFDIES puslapyje.

Jame paviešinti kadrai, kuriuose S. Leigh guli kniūbsčia šalia tokių turistų traukos objektų kaip Eifelio bokštas, Bakingamo rūmai, Luvras, Aukso vartų tiltas ir kt. Menininkės siunčiama žinutė – paraginti susimąstyti apie gyvenimo pojūčio trumpalaikiškumą.

Savo amžiaus S. Leigh nutarė neatskleisti. Ji taip pat akcentuoja, kad nors ilgi plaukai ir maudymosi kostiumėlis galėtų būti užuominos, kad yra moteris, kuriama paskyra neturėtų būti priskirta jokiai konkrečiai amžiau, tautybės, politinių įsitikinimų, socialinių pažiūrų, ekonominio statuso ir pan. kategorijai.

Portalui „MailOnline“ pavyko išsiaiškinti, kad S. Leigh dabar gyvena Londone, tačiau yra atvykėlė iš JAV. Kaip ji pati sakė leidiniui INSIDER, nė viena „Instagram“ paskyroje (šiuo metu stebimoje maždaug 40 tūkst. sekėjų) paviešinta nuotrauka nebuvo motyvuota nei išankstinių įsitikinimų, nei noro pademonstruoti nepagarbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)