Abejojantiems, kuria kryptimi keliauti, rekomenduok: kokia šalis Tau paliko neišdildomą įspūdį, į kokį miestą norėtum sugrįžti vėl ir vėl, ką ir kur verta pamatyti pirmą kartą keliaujančiam, o koks pasaulio kampelis nustebintų ir visko mačiusį keliauninką.

Keliaujančiam svarbios detalės, tad nepamiršk parašyti:

- kaip pats keliavai, į ką atkreipti dėmesį renkantis transporto priemonę;

- kur apsistojai: viešbutyje, apartamentuose, kempinge ir pan. Ar kaina atitiko kokybę? Ką galėtum parekomenduoti čia pirmą kartą besilankančiam turistui?

- kokiame restorane ar kavinukėje verta apsilankyti? Kokių patiekalų neparagauti būtų tiesiog nuodėmė, o nuo kokio maisto verčiau susilaikyti, jei nori keliauti toliau...

Kiekvienas Tavo patarimas ir rekomendacijos pravers kitiems keliautojams, ieškantiems savo atostogų krypčių augančioje rubrikoje „Kryptys“ - ją pildysime ir atnaujinsime kasdien, kad keliauti būtų ne tik smagu, tačiau ir patogu.

Smagius Tavo nuotykius bei patyrimus viešint užsienyje ar tyrinėjant Lietuvą, publikuosime ir kitose perpasauli.lt rubrikose. Jei mėgsti rašyti, prisijunk prie mūsų „Kelionių blogo“.

Draugiškiausiems keliautojams pažadame dovanų!

Kurkime portalą ir keliaukime kartu!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją