Kaip praneša „South China Morning Post“, prabangus viešbutis buvo pastatytas vos per 10 dienų. Jis įsikūręs Kaafu atole, Vilivaru saloje, 24 km nuo Maldyvų sostinės – Malės.

Viešbutis skirtas turistams, kurie gali būti koronavirusinės infekcijos COVID-19 nešiotojai.

Karantinas ir gydytojo priežiūra pacientams bus nemokama. Viešbutyje yra 30 kambarių, juose įrengtos oro valymo sistemos, kondicionieriai.

Maistas izoliuotiems gyventojams bus teikiamas tris kartus per dieną į kambarius. Kambariuose yra dideli LCD televizoriai ir mini baras. Pabėžiama, kad jokie lankytojai į viešbutį neįleidžiami, taip pat viešbučio gyventojams negalima bendrauti tarpusavyje.

Kovo 16 d. duomenimis, Indijos vandenyno salų valstybėje užregistruota 13 koronavirusinės infekcijos atvejų.

Maldyvai

DELFI primena, kad nuo šiandien visoje Lietuvoje dviem savaitėms įvestas karantinas.

Svarbiausi nurodymai keliautojams:

* Draudžiama į šalį atvykti užsieniečiams, išskyrus asmenis, užtikrinančius būtinų prekių pristatymą į Lietuvą, įgulų narius, Lietuvos piliečių šeimos narius, asmenis, turinčius teisę gyventi ir dirbti Lietuvoje, diplomatus, NATO karinių misijų atstovus. Iki trečiadienio 23.59 val. paliekama galimybė užsienio valstybių piliečiams kirsti Lietuvos teritoriją tranzitu. Ribojimai netaikomi prekių judėjimui.

* Draudžiama Lietuvos piliečiams išvykti iš šalies, nebent jie gyvena ar dirba užsienyje. Išskirtiniais atvejais leidimą išvykti galima gauti ir iš Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadovo ar jo įgalioto asmens. Šalies teritorijoje judėjimas neribojamas.

* Sienos kirtimas apribojamas iki aštuonių pasienio punktų, Sieną kirsti galima ir per oro uostus, valstybinį jūrų uostą.

* Asmenims, grįžusiems iš užsienio valstybių, privaloma izoliuotis dviem savaitėms.

* Draudžiama patekti kruiziniams laivams į Klaipėdos jūrų uostą.

Visus nurodymus rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)