Bendrovė iš viso planuoja pasiūlyti apie pusšimtį įvairių kelionių krypčių: tiek poilsiautojams gerai žinomus kurortus Turkijoje, Egipte ir Graikijoje, tiek naujų krypčių Baltijos šalių turizmo rinkoje. 2022/2023 m. žiemos sezonui numatomos egzotinės kelionės į Šri Lanką ir Zanzibarą, taip praplečiant kelionių pasiūlą Baltijos šalių turizmo rinkoje.

Pasak įmonės padalinio Baltijos šalyse vadovo Gedimino Kerio, į Baltijos šalių turizmo rinką žengia ne tik pirmasis Ukrainos kelionių organizatorius, bet ir ilgametę sėkmingos kelionių organizavimo veiklos patirtį sukaupęs vienas regiono rinkos lyderių.

„Įmonės plėtra Baltijos šalyse planuota ilgai, šiam žingsniui ruošėmės kruopščiai ir atsakingai, derindami įgytą patirtį su vietos rinkos poreikiais. Veiklos pradžia Baltijos šalyse – ne tik džiugus įvykis, bet ir didelė atsakomybė, suprantant, ką šiuo metu išgyvena Ukraina. Dėl susidariusios situacijos ten kelionių organizatoriaus veikla laikinai pristabdyta. Todėl sėkmingai veikdami Baltijos šalyse ne tik prisidėsime prie Ukrainos ekonomikos stiprinimo, bet ir padėsime išsaugoti darbo vietas ukrainiečiams, šiuo metu kovojantiems už visų mūsų šviesią ateitį“, – sako „Join UP!“ Baltijos šalių padalinio vadovas Gediminas Kerys.

G. Kerys pažymi, kad organizatoriaus padalinys registruotas Latvijoje, centrinė bendrovės būstinė veikia Rygoje, todėl įmonės veiklai karas Ukrainoje tiesiogiai neturi jokios įtakos. Keliautojams, užsisakantiems paslaugas iš šio kelionių organizatoriaus, suteikiamos tokios pačios garantijos kaip ir kitų Baltijos šalyse veikiančių kelionių organizatorių klientams.

Pirmąjį turizmo sezoną pradėdama šūkiu „Baltija, prisijunk!“, bendrovė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje tuo pat metu pradės prekybą kelionėmis į Turkiją, Juodkalniją, Albaniją ir Graikijos salas – Zakintą, Kretą ir Korfu. Beveik 80 proc. pasiūloje esančių viešbučių jau yra apmokėti, tai garantuoja momentinį užsakymo patvirtinimą net ir intensyviausio sezono metu.

Vienas kelionių organizatoriaus „Join UP!“ Ukrainoje įkūrėjų Yuriy Alba komentuoja: „Tikimės, Baltijos regiono turizmo rinka palankiai priims naują dalyvį ir palaikys mūsų veiklą. Neabejojame, kad galėsime praturtinti šio regiono turizmo sektorių naujomis kryptimis ir neįprastais kelionių formatais, o mūsų sukaupta ilgametė patirtis kuriant ir plėtojant įvairias turizmo sektoriaus paslaugas, prisidės prie vietos turizmo sektoriaus vystymosi. Neabejojame, kad kelionių metu patiriamos emocijos, įspūdžiai ir patirtys yra žymiai vertingesni nei įvairūs materialūs daiktai, todėl pagrindinė mūsų misija – paskatinti kuo daugiau žmonių keliauti ir patirti kelionių džiaugsmą.“

„Join Up!“ įkurta 2010 m. ir per 10 metų tapo vienu didžiausių Ukrainos turizmo rinkos dalyvių. Ukrainoje bendrovė bendradarbiauja su daugiau nei 7000 kelionių agentų ir 130 kelionių agentūrų. Įmonės būstinė įsikūrusi Ukrainos sostinėje Kijeve. Regionų padaliniai veikia Charkove, Odesoje , Dnepre ir Lvove. Įmonės partnerių būstinės veikia Moldovoje ir Kazachstane. Join Up Baltijos šalių padalinio biurai atvėrė duris Vilniuje, Rygoje ir Taline. Ateityje kelionių organizatorius planuoja įkurti viešbučių tinklą Ukrainoje ir kitose šalyse.

Kelionių organizatoriaus „Join UP!“ strateginis partneris – Ukrainos skrydžių bendrovė „SkyUp Airlines“. Ketverius metus veikiančios avialinijos valdo 15 orlaivių Boeing-737. Praėjusiais metais „SkyUp Airlines“ skraidino daugiau nei 2.5 mln. keleivių. Pagal Ukrainos oro erdvėje atliktų skrydžių skaičių šių oro bendrovė šalyje – antra. „The Anker“ duomenimis, „SkyUp Airlines“ pagal skrydžių krypčių plėtros greitį – viena dinamiškiausių skrydžių bendrovių Europoje.

Kelionių organizatorius, skrydžių bendrovė ir steigiamas viešbučių tinklas priklauso bendrai įmonių grupei „Up Family“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)