Moderniausi ir pusę amžiaus skaičiuojantys orlaiviai su jų šeimininkais leidosi į padangių žygį, kurio metu susitiko su spiginančia saule, smarkiais viesulais, vaiskia vaivorykšte ar gąsdinančiais žaibais.

Aplankę Babientos, Elblongo, Gižicko, Gryžlinų, Kentčino, Kikytų, Olštino, Šimanų ir kitus aerodromus, aviacijos entuziastai rungėsi tiksliojo nusileidimo rungtyse, atlikinėjo staigius viražus, fotoaparatais fiksavo kvapą gniaužiančius vaizdus, o vakarus skyrė diskusijoms apie savo skraidančius aparatus ir orlaivystę.

Susitikę aviareido organizatoriai, Kauno aeroklubo vadovas Algimantas Žentelis ir Kentčino aerodromo savininkas Stanislavas Tolvinskis, lygiai kaip prieš metus, džiaugėsi surinkę gausų aviaturistų būrį ir sveikino naujai prisijungusius prie šio, tradiciniu tampančio lėktuvėlių maršo.

Ilgojo Joninių savaitgalio aviacijos žygis – nuotraukų albume

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)