„Kaip vieninteliai skrydžius tarp visų trijų Baltijos šalių sostinių vykdantys vežėjai, didžiuojamės galėdami dar labiau sustiprinti Vilniaus, Rygos ir Talino tarpusavio susisiekimą. Esame įsipareigoję visoms trims Baltijos šalims, todėl ir toliau teiksime geriausią susisiekimą su šiuo regionu“, – sakė Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Nuo 2020 m. vasaros sezono oro linijų bendrovė taip pat pradės vykdyti naujus skrydžius iš Rygos į Mančesterį (Jungtinė Karalystė), Bergeną ir Trondheimą (Norvegija) bei Jerevaną (Armėnija).

Skrydžiai iš Rygos į Mančesterį prasidės kitų metų kovo 29 d., į Bergeną – kovo 31 d., į Trondheimą – balandžio 1 d., į Jerevaną – gegužės 3 dieną.

Išsamų skrydžių tvarkaraštį ir bilietus naujoms kryptims jau galima rasti oro linijų tinklalapyje.

Iš Vilniaus Latvijos oro linijų bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių, Taliną ir patogų susisiekimą per Rygą į daugiau nei 70 šalių Europoje, Skandinavijoje, Rytų Europoje ir Viduriniuose Rytuose

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt