Jamaika, Hedonism Resort

Vienas iš sekso turizmo pasaulio mitų byloja apie tai, kad Jamaikoje yra toks viešbutis, priklausantis tinklui „Hedonism“, kur visi kiaurą parą vaikšto nuogi ir krūmelių neaplenkia... Iš tikrųjų viskas yra šiek tiek kitaip.

„Hedonism“ – klasikiniai tropikų viešbučiai - su baseinu, sudedamomis kėdėmis, palmių alėja ir dideliais baltais pastatais. Vienintelis dalykas, akivaizdžiai krentantis į akis – didžiulis kiekis nuogų žmonių. Ir jie leidžia laiką savo „nuogojoje“ pusėje. „Apsirengusi“ viešbučio pusė elgiasi visai kukliai.

Prie legendų apie save viešbutis „Hedonism“ priartėja vakarop, kai prasideda ilgiausio ar trumpiausio penio, sekso pozų žinojimo (apsirengus) konkursai, po kurių visi išsirengia nuogai ir linksminasi vandenyje.

O jau visai sutemus galima sutikti ir vieną kitą porelę, bet labai jau tykiuose kampeliuose: ištvirkavimas yra ne tik neskatinamas, bet ir griežtai baudžiamas – už tai išvejama iš viešbučio.

„Hedonism“ tinklo viešbučių yra ne tik Jamaikoje, bet ir Bahamuose, Kurakao, Brazilijoje ir Dominikos respublikoje.

Japonija

Tai – tikrų „gurmanų“ kelionės tikslas, nes Kylančios saulės šalis gali sudominti ne tik gausybe jūros gėrybių patiekalų, bet ir gerai išvystytu specialiai seksui skirtų viešbučių tinklu.

Gyventi šiuose viešbučiuose neleidžiama (ilgiausias laikas, kurį galima tokiuose viešbučiuose apsistoti – viena naktis), bet juose galima mėgautis nuodėme. Maži langai, tankios užuolaidos, keletas atskirų įėjimų ir išėjimų bei, be abejo, visiškas anonimiškumas registruojantis.

Turistams derėtų prisiminti, kad japonės prostitutės aptarnauja išskirtinai vien japonus, o su užsieniečiais „dirba“ atvykėlės iš Pietryčių Azijos. Pora valandų Tokijo meilės viešbutyje kainuos 60-80 litų.

Alpių kurortas Avoriaz

Šiaip Avoriaz yra didelis kalnų slidinėjimo kurortas ties Šveicarijos ir Prancūzijos siena – žmonės su kepurėmis, storais slidinėjimo kombinezonais, keltuvai ir restoranai su karštu vynu. O taip pat – Vienišų širdžių savaitės.

Atvažiuojate, patį pirmą vakarą susipažįstate su tokiais pačiais vienišais švelnumo ir meilės ieškotojais – ir pirmyn.

Jei nepasiseks ir jaunų meilės ieškotojų nerasite, tai bent jau paslidinėsite ir pasimėgausite vaizdais. Jums kainuos įrangos nuoma, gyvenamoji vieta ir „paslauga“ – 400 eurų.

Meksika

Šioje šalyje gausybė „teminių“ kurortų. Didžiausi ir žymiausi viešbučiai priklauso tinklui „Desire“. Ilsintis juose reikia prisiminti du dalykus, į kuriuos viešbučių administracija kreipia ypatingą dėmesį: į kurortą atvykti galima tik dviese (ir ne dviems vienos lyties asmenims) ir griežčiausiai draudžiama gundyti prie savo seksualinių žaidimų prisijungti viešbučio personalą.

Kitus gyventojus gundykite mielu noru. Malonumas gyventi tokiuose viešbučiuose, be abejo, nepigus, bet jis kur kas saugesnis ir nekaltesnis (aišku, atmetant natūralius sąžinės priekaištus) nei bendravimas su prostitutėmis iš Pietryčių Azijos.

Kuba ir Bulgarija

Fideliui Castro priskiriama tokia frazė: „Moteris kubietė nė už ką neguls į lovą už pinigus! Tik iš meilės! Bet jei ji už tai paims ir pinigų – tai kodėl gi ne?“ Nors sunku griežtai tvirtinti, kad jis pats yra taip pasakęs, bet kubietėms ir bulgarėms abejotina frazės autorystė netrukdo gyventi laikantis šio principo.

Kitas ne mažiau svarbus principas – pagarba buvusios Sovietų Sąjungos valstybių pasų savininkams. Viskas vyksta taip: turistas gauna draugę visai atostogų trukmei – ji žiūri įsimylėjusios panelės akimis, juokiasi iš pokštų, kartu vaikšto į barus ir nakvoja toje pačioje viešbučio lovoje.

Šiam sąrašui galima priskirti ir garsiąją sekso turizmo Meką – Tailandą. Tik teks saugotis ligų, agresyvių sąvadautojų ir kitų perkamos meilės grožybių.

Kuba: apie 100 dolerių per savaitę, vaišės bei dovanos.

Bulgarija: apie 200 dolerių per savaitę, vaišės ir dovanos.

Vokietija

Vokietijoje prostitucija yra legalizuota. O siekiant spręsti bedarbystės šioje sferoje problemą, prieš futbolo pasaulio čempionatą Berlyne buvo pastatytas milžiniškas Verrichtunghaus – „Išsipildymų namas“. Taip gudriai Vokietijoje vadinami viešnamiai.

Šiuolaikiškas keturių aukštų pastatas pavadintas išdidžiu Artemidės vardu ir savo svečiams siūlo ne tik damų teikiamas paslaugas, bet ir sauną, burbulines vonias, masažą ir netgi pusryčius, pietus ar vakarienę – priklausomai nuo to, kuriuo metu apsilanko svečias.

Panašias paslaugas siūlo ir kiti Vokietijos viešnamiai, bet šis viešnamis išsiskiria futbolo tematika.

Leidinys „Men's Health“ mano, kad save, jei taip galima sakyti - gerbiantis sekso turistas tiesiog privalo apsilankyti šioje beveik legendinėje įstaigoje.