Dėl meteorologinių sąlygų gruodžio 13-osios rytą Kijevo oro uoste darbas sutriko, kai kurie skrydžiai gali būti atšaukti. Tarp atidėtų reisų yra skrydžių į Vilnių, Berlyną, Viena, Stambulą, Paryžių, Miuncheną ir Varšuvą. Laukimo salėse įstrigę keleiviai laukia savo skrydžio, tačiau jie vis atidedami.

DELFI primena, kad atidėjus ar atšaukus skrydį dėl metereologinių sąlygų kompensacijos keleiviams nepriklauso.

Norint gauti kompenasaciją skrydis neturi būti atšauktas ar atidėtas dėl ypatingų aplinkybių, kurių nebūtų buvę galima išvengti net ir imantis visų pagrįstų priemonių (pvz., politinio nestabilumo, meteorologinių sąlygų, neleidžiančių vykdyti atitinkamo skrydžio, pavojaus saugumui, netikėtai atsiradusių skrydžių saugos trūkumų ir streikų, turinčių įtakos skrydį vykdančio oro vežėjo veiklos vykdymui, orlaivio techninės problemos, bet tik jeigu ji susijusi su įvykiu, kuris nėra būdingas normaliai oro vežėjo veiklai ir kurio dėl jo pobūdžio ir atsiradimo priežasčių negalima realiai valdyti).

Kijevo oro uostas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)