Akivaizdu, kad paplūdimio vakarėliais žavisi ne tik vidurinės mokyklos paaugliai, tačiau ir vis didėjantis skaičius suaugusiųjų, apsiimančių kaip reikiant organizuoti linksmybes ant jūros kranto. Čia rasite 10 geriausių paplūdimio vakarėlių visame pasaulyje. Tegul vasara prasideda!

Keliauk į Maljorką su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Pasiskolinęs pavadinimą iš garsiųjų Tailando pilnaties vakarėlių, Puro paplūdimio Pilnaties vakarėlis sukviečia minias seksualių poilsiautojų dienos metu ilsėtis ant šezlongų, o naktį, žinoma, šėlti. Prancūzų interjero dizainerio Filipo Starko įkvėptas interjeras ir nuostabi medinė terasa su vaizdu į Viduržemio jūrą (ir didžiuliu baseinu) skatina svečius šėlti iki išnaktų nebijant, kad kokion nors nepatogion vieton gali pribėgti smėlio... Nebent, žinoma, to norėtų, kadangi paplūdimys yra vos už kelių metrų.

9. Club 55, Ramatuelle, Prancūzija

Nors ir itin brangus, šis klubas San Tropeze yra vieta, kur susirenka tikri šėlsmo meistrai. Visą dieną trunkantis paplūdimio vakarėlis puikiai tinka tikram kazanovai, kadangi priešpiečiai čia dažniausiai nejučia tampa visiškai girtais pietumis.. Įsitaisę prie jūros šalia stilingo elito, didžiąją laiko dalį praleisite gurkšnodami šampaną, kol saulė maloniai šildys jums pečius.

Keliauk į San Tropezą su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

8. Benniras paplūdimys, Ibisa (Ibiza), Ispanija

Ibisa dažnai tituluojama Viduržemio regiono vakarėlių sostine, todėl turbūt nieko nestebina, kad vienas geriausių vasaros vakarėlių prie jūros kranto vyksta būtent Ibisos Baltojoje saloje. Nors Las Salinas paplūdimyje galima pastebėti daug gražuolių, gurkšnojančių nežmoniškai brangius kokteilius, neapsigaukite, nes tikrosios linksmybės vyksta Benniras paplūdimyje. Ne tokioje populiarioje šiaurinėje pakrantėje esančiame paplūdimyje vakarėliai rengiami kiekvieną sekmadienį, čia dūksta stilingi bohemos atstovai, spragsi laužai ir žinoma, nenutyla būgnai.

7. Super Paradise paplūdimys, Mikono sala (Mykonos), Graikija

Geriausių skrydžių pasiūlymų į šį Graikijos kampelį ieškokite čia.

Ši vieta visada buvo tituluojama viena geriausių vietų paplūdimio vakarėliams, ir tikrai ne veltui. Gurkštelkite ledo šaltumo alaus, įsijauskite į muzikos ritmą ir leiskite gražuolėms (-iams) suprasti, kad jais domitės...

6. Turquoise paplūdimio klubas, Riminis, Italija

Keliauk į Riminį su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Kerinti senamiesčio rekonstrukcija į Riminį priviliojo naują turistų bangą, todėl dabar paplūdimio vakarėliuose knibždėte knibžda stilingų jaunuolių. Didžiausias paplūdimio klubas Italijojoje „Turquoise“ tikrai vertas dėmesio - čia kasnakt vykstančiuose vakarėliuose po atviru dangumi tikrai rasite daugiau nei pakankamai laisvos vietos pasišokti...

5. Naujųjų metų vakarėlis „Iceberg‘s“, Bondi paplūdimys, Sidnėjus, Australija

Keliauk į Sidnėjų su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Nuo uolos viršūnės į paplūdmį žvelgiantis „Iceberg‘s“ restoranas pritraukia žymiausius Australijos veidus, taip pat pelno ir Nikolės Kidman bei Kaili Minoug simpatijas. Ir nesunku suprasti, dėl ko - natūralaus vietos žavesio, stilingų klientų, ateinančių pasigrožėti įspūdingais vaizdais į jūrą, puikios virtuvės ir profesionaliai gaminamų kokteilių. Įsivaizduokite, kokios linksmybės čia dedasi per Naujuosius metus...

4. Baltasis vakarėlis, (įvairios vietos, dažniausiai reperio Diddy namas Rytų Hamptone)

Kiekvienais metais reperis Diddy rengia Baltąjį vakarėlį, kuriame dalyvauja visos įžymybės pradedant nuo Marajos Keri (Mariah Carey) ir baigiant Tomiu Li Džonsu (Tommy Lee Jones). Praeitų metų vakarėlį Beverli Hilse kartu rengė ir Aštonas Katčeris (Kutcher) su Demi Mur (Moore).

Kiekvienais metais ši įžymybių fiesta tampa vis ekstravagantiškesnė – svečius linksmina šokėjos iš Polinezijos, geišos, džiazo grupės ar cirko artistai, bandantys sužavėti savo talentu. Vienintelis dalykas, ko trūksta, yra 100000 dolerių (apie 260000 lt) vertės fejerverkai, kadangi šį Diddy sumanymą atmetė vietinė valdžia.

3. Benikasimo festivalis, Valensija, Ispanija

Keliauk į Valensiją su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Įsitaisęs nuostabioje vietoje tarp Valensijos ir Barselonos, Benikasimas yra viena puikiausių Europos vietų rengti festivaliui. Paskutinė šios 4 dienas vykstančios šventės diena visada pažymima paplūdimio vakarėliu ant smėlio, kur saulėje įdegę jaunuoliai mėgaujasi „San Miguel“ alumi ir siaučia pagal Sub Focus ar Example ritmus prie pat šniokščiančios Viduržemio jūros. Este es la vida!

2. Nikki paplūdimys, Marbella, Ispanija

Kiekvienais metais dėl vienos priežasties į Marbellą suguža visos vakarėlių sielos – tai Baltasis vakarėlis, rengiamas paminėti vasaros sezono atidarymui. Nikki paplūdimys tam itin tinka, kadangi čia tiesiog knibžda aukštos klasės klubų, kur dažnai apilanko įžymybės ir turtuoliai. Renginio metu čia girežtai laikomasi baltos spalvos aprangos kodo, taigi būkite pasiruošę.

Medinėmis lentomis klotas grindinys, balti skėčiai nuo saulės virš galvos ir nuostabaus grožio jūra – galite neabejoti, kad čia lankytojais tikrai pasirūpinta. Gurkštelėkite mojito kokteilio ar šampano ir stebėkite, kaip Majamio stiliumi šėlstanti minia naktį drebina paplūdimį, kol dangų nusėja įspūdingai daug atsiėjęs fejerverkų šou.

1. Pilnaties vakarėlis Haad Rin paplūdimyje, Koh Phagan, Tailandas

Dažnai lankomas turtuolių, apsistojusių 5 žvaigždučių viešbučiuose, Tailando Pilnaties vakarėlis vyksta kiekvieną kartą suapvalėjant mėnuliui. Pusračio formos Haad Rin paplūdimys šio renginio metu pritraukia apie 30000 žmonių, trokštančių siausti ant baltut baltutėlio smėlio iki pat aušros. Didžėjai, ugnies rijikai, šokėjai ir fejerverkai neleidžia nė vienam nuobodžiauti nė minutei, kol apvalus mėnulio atspindys žaidžia jūros bangose.

Dalintis
Nuomonės