Pateikiame darbuotojų pasakojimus ir šokiruojančiais prisiminimais apie Las Vegasą.

1. Viešbučių darbuotojams tenka dažnai matyti, kaip poros mylisi viešbučių koridoriuose.

2. Kartais turistai, pabuvę striptizo klube, vėliau eina gatvėmis ir siūlo kitiems įsigyti striptizo šokėjos apatines kelnaites su virvele.

3. Yra tokių, kurie linksmindamiesi sugalvoja vaikščioti su užrašu: „Įspirk man į kiaušius už 10 dolerių.“ Kitas buvo užsirašęs, kad už 5 dolerius kiekvienas gali jam trinktelėti.

4. Las Vegase namažai tokių, kurie šlapinasi vidury kelio ir nė nesivargina pridengti genitalijų nuo pravažiuojančių automobilių.

5. Atvykusieji pasiausti dažnai persirengia įvairiais personažais, pvz., galima matyti, kaip pusryčiauja Jackas Sparrow ir kapitonas Morganas.

6. Būna ir taip: Las Vegase linksminasi ir nėščios moterys, kurias galima pamatyti neblaivias, šūkaujančias nešvankybes. Vienam apsaugos darbuotojui teko matyti, kaip vienoje parduotuvėje moteriai įvyko persileidimas.

7. Yra ir tokių, kurie 2 val. nakties atsineša kūdikius į striptizo klubą.

8. Vienas prižiūrėtojas pasakojo, kad dažnai mato, kaip porelės mylisi baseine. Baseinuose prižiūrėtojai randa įvairiausių daiktų – švirkštų, drabužių, butelių. Vienas pasakojo, kad nuo nesipraususių po dušu žmonių patamsėja vanduo baseine. Taip pat prižiūrėtojai nuolat traukia iš baseino prezervatyvus.

9. Viena daug metų dirbusi kambarinė pasakojo daug mačiusi – po visą kambarį išmėtytą maistą, išmatomis išteptas sienas, ne kartą rado 100 dolerių banknotų, su kuriais buvo uostytas kokainas, tad juos nuplaudavo ir pasiimdavo.

10. Kartą šokėja gavo 100 dolerių už tai, kad pabučiavo vyrą.

11. Kartą jaunas vyras tiek prasilošė kazino, kad norėjo užstatyti net savo vestuvinį žiedą.

12. Yra ir tokių įdomybių, pavyzdžiui, lygiapadžių batų automatas – jame pavargusios nuo aukštakulnių moterys už 11 dolerių gali įsigyti lygiapadžius batelius.