12
Kitas

Toliau skaitykite kitame puslapyje

1.Brazilija – pasaulinis futbolo čempionatas

Nepaisant to, kad tuoj prasidės futbolo čempionatas, ne visi viešbučiai Brazilijoje ir ne visi bilietai į varžybas išgraibstyti. Į Braziliją geriau vykti su didele draugija, o gatvėse būti labai atsargiems, ypač sutemus.

2.Normandija, Bosnija ir Hercogovina

Birželio 6 d. sukanka 70 dienų nuo to laiko, kai Normandijoje išsilaipino sąjungininkai, o birželio 28-ąją sukanka 100 metų nuo erchercogo Pranciškaus Ferdinando nužudymo, kuris tapo Pirmojo pasaulinio karo priežastimi. Taigi keliaukite į Normandiją, ten rengiamos parodos, vyksta koncertai. Svarbiausiąją dieną būna fejerverkai. Na o Sarajeve, toje vietoje, kurioje nužudė P. Ferdinandą, įrengtas muziejus.

3. Škotija – Benokberno mūšio metinės

Greičiausiai dauguma neturi supratimo, koks tai mūšis – ką gi, tuo geriau – sužinosite. Mūšis įvyko 1314 m. birželio 23- 34 dienomis. Draugams galėsite išsamiai papasakoti 8 – 14 a. anglų ir škotų karus. Šio mūšio 700-osioms metinėms parengta ypatinga programa ir, kaip žada organizatoriai, daug maisto. O nuo birželio 25 iki birželio 29 d. Glazge vyks džiazo festivalis. Daugiau informacijos – www.bannockburnlive.com.

4. Sankt Peterburgas – baltosios naktys

Kas nematė baltųjų naktų Sankt Peterburge, daug prarado. Jos trunka nuo birželio vidurio iki liepos vidurio, tad laiko dar yra. Šiuo metų laiku vyksta nemažai kultūrinių renginių, iš anksto išnagrinėkite programą. Daugiau informacijos – www.peterburg.ru.

5. Aliaska – laukinė gamta

Jei norisi egzotikos ir vykti į pasaulio kraštą, birželį galima nuvykti į Aliaską pažiūrėti, kaip lokiai gaudo neršti plaukiančias lašišas. Geriausia vykti į Kodiako salą. JAV apskritai tinkama šalis vasaros kelionei. O ar norėtumėte patraukti iš rytinės pakrantės automobiliu ar net motociklu? Daugiau informacijos – www.kodiak.org.

12
Kitas

Toliau skaitykite kitame puslapyje

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)