Man pačiam ši vasara nebuvo pernelyg turtinga kelionių, nors ir negaliu teigti, kad visai nekeliavau. Kažkiek pavyko. Neseniai visiems aiškinęs, kad niekur nekeliauju vasarą, nes tuomet ir Lietuvoje gera, šį rugpjūtį staigiai persigalvojau, pamiršau, ką porinau anksčiau, ir išsiruošiau kur šilčiau.

Šįkart pasirinkau Bulgariją. Žinau, kad ši šalis nėra iš tų egzotinių kraštų, į kuriuos buvau pratęs keliauti prieš pandemiją, bet ką jau darysi – kai nebeišeina valgyti ikrų su austrėmis, iš bado valgai ir lietuvišką bulką su kefyru.

Tai papasakok ką nors apie Bulgariją, kol dar sezonas nesibaigė, sakė man. Pradžioje galvojau, kad nepasakosiu, nes ką gi nustebinsi šalimi, į kurią pusė Lietuvos skrenda užbaigti vasaros. Be to, nenorėjau gadintis savo egzotiškų kraštų eksperto vardo, kalbėdamas apie vietą, kurioje visi buvo ir geriau už mane gali papasakoti, koks viešbutis kiek gausiai maitino ir girdė. Bet paskui pagalvojau iš naujo, prisiminiau pikantiškus nuotykius, įvykusius kelionėje, ir persigalvojau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)