„Užtrukau apie pusantros valandos, kol pasiekiau pastato stogą, pirmuosius 50 metrų įveikiau pasinaudojęs keltuvu. Tada apie valandą lipau laiptais, stengdamasis išvengti mirtinos dehidratacijos“, - internetinėje svetainėje „Youtube“ skelbiamame vaizdo įraše pasakoja J. Kingstonas.

Šis pastatas – aukščiausias kada jo įveiktas statinys, bent jau iki šiol. Pasiekęs stogą bebaimis vyras pasunkino užduotį nusprendęs užlipti ant keltuvo. Ačiū jam bent už tai, kad nenusprendė pakaboti laikydamasis viena ranka, kaip jau yra užfiksuota anksčiau skelbtame vaizdo įraše.

Kadangi šis kvapą gniaužiantis pasirodymas nebuvo tinkamai suderintas, J. Kingsonas kilo į 105 aukštų pastato viršų naktį, o tikslą pasiekė vos saulei patekėjus. Nusprendęs atšvęsti šį pasiekimą jis leido sau mėgautis stulbinančiu vaizdu kaip įmanoma ilgiau. „Ketinu čia likti tol, kol manęs nepagaus“, - patikino jis.

Nekyla jokių abejonių, kad Dubajus auštant iš taip aukštai turėjo atrodyti neįtikėtinai įspūdingai. „Praleidau ten apie 10 minučių, mėgavausi vaizdu, stebėjau, kaip saulė kyla virš blausaus horizonto“, - pasakojo aštrių pojūčių mėgėjas.

Tai jau ne pirmas J. Kingstono įkopimas į gerai žinomą pastatą. Vos prieš kelis mėnesius jis be jokios saugumo įrangos įkopė į Eifelio bokštą.

Tokią vyro idėją galite pamatyti vaizdo medžiagoje: